
به گزارش "ورزش سه"، پس از شکست ۲-۱ مقابل تاتنهام در لیگ برتر انگلیس، خرید جدید لیورپول برای ماهها از میادین دور خواهد بود. این مهاجم سوئدی در جریان یک دوئل با مدافع اسپرز دچار مصدومیت شدید از ناحیه مچ پا شد و علاوه بر آن، استخوان نازکنی پایش نیز شکست. او روز دوشنبه تحت عمل جراحی قرار گرفت.
فن د فن پس از این صحنه با ایساک تماس گرفت؛ موضوعی که خودش بعداً در گفتوگو با اسکای اسپورتس توضیح داد:«برای او پیام فرستادم، چون طبیعتاً نمیخواستم به او آسیب بزنم یا صدمهای وارد کنم. فقط قصد داشتم ضربه را بلاک کنم. فکر میکنم بدشانسی بود که پای او بین پاهای من قرار گرفت. از این اتفاق ناراحت شدم. به همین دلیل بعد از بازی به او پیام دادم و برایش آرزوی سلامتی کردم. امیدوارم هرچه زودتر دوباره بتواند بازی کند. او از پیام خوشحال شد و برایم جواب فرستاد.»

ارزیابی آرنه اشلوت، سرمربی لیورپول، کاملاً متفاوت بود. او این تکل را «بیملاحظه» توصیف کرد. سرمربی قرمزها پس از بازی صریح گفت:«در خطای فن د فن احتمال زیادی وجود دارد که بازیکن بهشدت مصدوم شود.»
ایساک شنبه شب در بین دو نیمه بهجای کانر بردلی وارد زمین شد و تنها ده دقیقه بعد، گل اول لیورپول را به ثمر رساند. اندکی بعد، صحنه سرنوشتساز رخ داد: هنگام ضربه زدن این مهاجم، فن د فن از کنار به سمت او سر خورد تا شوت را مهار کند. در این برخورد، پای تکیهگاه ایساک زیر بدن مدافع هلندی پیچ خورد و پیامدهای سنگینی بهجا گذاشت.