کد: 223485508 دی 1404 ساعت 11:48218 بازدید

والیبال ایران در سال ۲۰۲۵ سربلند شد

حضور ۵۴ ایرانی در مسابقات بین المللی ۲۰۲۵ برای والیبال کشورمان که با داشتن ۳۱ کرسی بین‌المللی و بیش از ۱۰۰ مدال تیمی، پرافتخارترین رشته گروهی ایران محسوب می گردد، رکوردشکنی جدیدی است.
والیبال ایران در سال ۲۰۲۵ سربلند شد

به گزارش "ورزش سه"، تیم‌های ملی والیبال ایران در سال ۲۰۲۵ با حضور در ۳۷ رویداد بین‌المللی و اعزام ۲۲۸ بازیکن و ۱۶۸ کادر فنی موفق به کسب ۱۱ مدال طلا، یک نقره و سه برنز، شدند تا ضمن شادی دل هوادارن موجبات آشتی دوباره مردم با والیبال ایران را فراهم کنند.

این رشته ورزشی ایران با کسب چهار مدال در دو رویداد بازی‌های کشورهای اسلامی و المپیک آسیایی جوانان در کاروان ورزشی ایران به عنوان تنها رشته‌ای بود که موفق شد چهار مدال شامل سه طلا و یک برنز را برای کاوران ورزش کشورمان به ارمغان آورد و مهر محکمی به ادعای پرافتخارترین رشته ورزشی ایران بزند.

این در حالیست که فدراسیون والیبال ایران با داشتن ۳۱ کرسی بین المللی در مجامع جهانی، آسیایی و آسیای مرکزی در بین رشته های ورزشی ایران رکودار است. بر این اساس در سال ۲۰۲۵ اعزام های بین المللی ایرانیان برای برگزاری مسابقات بین المللی افزایش چشمگیری داشت و ۵۴ داور، ناظر و مدرس به رویدادهای مختلف اعزام شدند.

اما موفقیت‌های تیمی تنها عملکرد والیبال ایران در سال ۲۰۲۵ نیست و حضور  54 داور، ناظر و مدرس به رویدادهای مختلف آسیا و جهان از دیگر دستاوردهای فدراسیون در یک سال گذشته است که با رایزنی فدراسیون والیبال ایران و تاثیر گذاری در مجامع بین المللی و مذاکره با کنفدراسیون والیبال آسیا و آسیای مرکزی و فدراسیون جهانی والیبال امکان پذیر شده است.

در این فهرست نام ۵۴ داور، ناظر و مدرس والیبال ایران به چشم می خورد که حضور مریم حسابی به عنوان یک زن مسلمان و ایرانی در ۹ رویداد جهانی و آسیایی به عنوان عضو کمیته کنترل و ریاست امیر طلوع کیان در کمیته کنترل مسابقات زیر ۲۱ سال جهان به همراه حضور مرتضی قنبر افجه در ۸ رویداد به عنوان ناظر وی ای اس و محمد شاهمیری نیز در ۷ رویداد به عنوان ناظر داوری و مدرس دوره داوری نشان دهنده حضور موثر ایرانیان در برگزاری رویدادهای والیبال در سراسر دنیا است.

همچنین حسن بازدرهوا، زینب حقی، نرگس افشین، علیرضا قریب و ابراهیم فیروزی نیز با در دو رویداد و نادر انصاری، مهدی نویدی نو، فرحناز قویدل، محمود افشاردوست، ملیحه نوری، امیرحسین صادقی، زهرا شیری، مسعود یزدان پناه، مرتضی علایی، هدیه صابری، محمدرضا درفش کاویان، قادر صادقی و زهرا رضا نژاد نیز در یک رویداد بین المللی در سال ۲۰۲۵ حضور داشتند.

از سوی دیگر ، مجتبی نعمتی، پروانه فامیلی فرد، سید سعید واعظی، زهرا رضانژاد، جواد مرآتی و هادی تیموری در دوره آموزشی داوری بین‌المللی کنفدراسیون والیبال آسیا در دو کشور تایلند و ازبکستان شرکت کردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار