کد: 236711122 خرداد 1405 ساعت 01:298.1K بازدید

تیم ملی افتتاحیه جام جهانی را نگاه نکرد!

شاگردان امیر قلعه‌نویی بدون توجه به نخستین بازی جام جهانی 2026 مشغول تمرین شدند.
تیم ملی افتتاحیه جام جهانی را نگاه نکرد!

به گزارش "ورزش سه"، تمرین روز پنج‌شنبه تیم ملی فوتبال ایران در شرایطی همزمان با مسابقه افتتاحیه جام جهانی 2026 برگزار شد که بازیکنان در دو گروه تقسیم شدند و زیر نظر کادر فنی کارشان را انجام دادند.

دو گروه مشخص شده بین بازیکنان تیم ملی ایران، بر اساس برنامه‌های آماده‌سازی کادر فنی با حضور در کمپ باشگاه تیخوانا مکزیک به تمرین پرداختند.

حضور در زمین چمن و سالن بدنسازی باشگاه تیخوانا و انجام برنامه‌های کششی و بدنی از برنامه‌های اصلی تمرین امروز صبح ملی‌پوشان بود.

با وجود برگزاری این تمرین همزمان با دیدار افتتاحیه جام جهانی، تعدادی از رسانه‌های بین‌المللی با حضور در باشگاه تیخوانا، ١5 دقیقه ابتدایی تمرین ملی‌پوشان را پوشش خبری و تصویری دادند.

البته بازیکنان تیم ملی ایران همزمان با تمرین خود در سالن بدنسازی، دقایقی از بازی تیم‌های ملی مکزیک و آفریقای جنوبی را تماشا کردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار