کد: 235435225 فروردين 1405 ساعت 01:2346.4K بازدید

پاسخ یوفا به شکایت بارسا از چمن متروپولیتانو

یوفا به شکایت بارسلونا درباره وضعیت چمن ورزشگاه ریاض ایر متروپولیتانو پاسخ داد.
پاسخ یوفا به شکایت بارسا از چمن متروپولیتانو

به گزارش "ورزش سه"، اتلتیکومادرید قرار است سه‌شنبه در دیدار برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا میزبان بارسلونا باشد. در دور رفت اتلتیکومادرید با نتیجه ۲-۰ به پیروزی رسید.

طبق گزارش‌ها، هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، به‌دلیل بلند بودن چمن ورزشگاه متروپولیتانو به مسئولان یوفا شکایت کرده است. سرمربی بارسا پیش از آخرین جلسه تمرینی تیمش، نارضایتی خود را به ناظران یوفا در ورزشگاه اعلام کرد. تصاویر منتشرشده نشان می‌دهد فلیک به سمت مسئولان رفته و به بخش خاصی از زمین چمن اشاره می‌کند.

روزنامه مارکا گزارش داده است که هرچه چمن بلندتر باشد، سرعت حرکت توپ کمتر می‌شود؛ موضوعی که معمولاً به ضرر بارسلوناست، زیرا این تیم بر پایه مالکیت توپ و گردش سریع آن بازی می‌کند و در دیدار فردا به دنبال افزایش کارهای هجومی خود خواهد بود.

2441365

این روزنامه همچنین نوشت که یوفا در پاسخ به این شکایت اعلام کرده در صورت لزوم، چمن زمین اندازه‌گیری و کوتاه خواهد شد. طبق پروتکل‌های موجود، طول چمن در چنین مسابقاتی نباید به‌صورت یکنواخت در سراسر زمین از ۳ سانتی‌متر بیشتر باشد.

گزارش‌ها همچنین نشان می‌دهد بارسلونا ترجیح می‌دهد طول چمن حدود ۲.۳ سانتی‌متر باشد و این استاندارد را در ورزشگاه نوکمپ رعایت می‌کند. از سوی دیگر، اتلتیکومادرید نیز به این شکایت واکنش نشان داد و تأکید کرد که کاملاً مطابق با قوانین یوفا عمل می‌کند و اندازه چمن در تمام طول فصل و حتی فصل‌های گذشته ثابت بوده است.

این باشگاه همچنین اعلام کرد وضعیت چمن در ماه اخیر به‌طور قابل توجهی بهبود یافته، به‌ویژه پس از عبور از سرمای ابتدای سال که حتی باعث نارضایتی برخی از بازیکنان خود اتلتیکو نیز شده بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
97اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار