کد: 235857413 اردیبهشت 1405 ساعت 19:346.5K بازدید

زارع از جمع 11 نفر جا ماند

مدافع ایرانی اخمت گروزنی دور از لیست نفرات تیمش مقابل پاری است.
زارع از جمع 11 نفر جا ماند

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دیدارهای هفته بیست و هشتم لیگ برتر روسیه، تیم اخمت گروزنی که محممهدی زارع را در اختیار دارد، از ساعت 20 امشب در ورزشگاه اخمت آرنا به مصاف تیم رده پانزدهمی پاری نیژنی نووگرود خواهد رفت.

محمدمهدی زارع که پس از دو حضور ثابت و پیاپی در ترکیب اخمت گروزنی مقابل تیم‌های کریلیا سووتوف و اسپارتاک مسکو، در دو هفته گذشته لیگ برتر روسیه از جمع نفرات اصلی فاصله گرفت و برابر بالتیکا و زنیت سنت‌پترزبورگ به‌طور کامل روی نیمکت بود، امشب هم بین نفرات ذخیره تیمش در جدال با پاری دیده می‌شود.

مدافع ایرانی اخمت گروزنی در حالی برای سومین بازی پیاپی دور از ترکیب است که در فصل جاری لیگ برتر روسیه 6 بار در ترکیب قرار گرفته و در سه مسابقه هم به‌عنوان یار جانشین استفاده شده که باید منتظر حضور تعویضی در دیدار امشب با پاری باشد.

2447259

تیم اخمت گروزنی با هشت برد، هشت مساوی و 11 شکست در این فصل، 32 امتیازی و در رتبه نهم جدول لیگ برتر روسیه است که در صورت کسب حتی یک امتیاز مقابل پاری، بقای خود در این رقابت‌ها را در فاصله دو هفته مانده به پایان فصل قطعی می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار