
به گزارش "ورزش سه"، شباب الاهلی شب گذشته در دیدار هفته بیست و چهارم لیگ برتر امارات به مصاف النصر و یاران مهدی قایدی رفت و در حالی که فاصله کمی تا تساوی خانگی داشت و در لحظات پایانی با پنالتی یوری سزار گل برتری را زد که سردار آزمون شانس حضور در زمین را به دست نیاورد و تا پایان بین نفرات ذخیره بود.
آزمون که پس از حضور ثابت مقابل تراکتور در دیدار مرحله یکهشتم نهایی لیگ نخبگان، در دو مسابقه آسیایی برابر بوریرام تایلند و ماچیدا زلویا ژاپن به علت آسیب دیدگی از فهرست شباب الاهلی فاصله گرفت، در بازگشت به امارات و جدال هفته قبل با خورفکان، از ابتدای نیمه دوم به زمین رفت و در لحظات پایانی گل سوم و تساوی تیمش را زد، اما شب گذشته این فرصت را بهدست نیاورد.
با وجود اینکه شباب الاهلی برای زنده نگه داشتن شانس قهرمانی نیاز به کسب پیروزی در دربی دبی مقابل النصر داشت، اما پائولو سوسا از سردار آزمون نه در ترکیب و نه بهعنوان یار جانشین استفاده نکرد و به سختی تیمش به برتری در ورزشگاه راشد رسید.
سردار آزمون که در 10 بازی فصل جاری لیگ برتر امارات به میدان رفته و سه گل به ثمر رسانده، در حالی دیشب مقابل النصر بهطور کامل روی نیمکت نشست که پس از حدود 15 ماه و نیم این اتفاق برای او رخ داد.
مهاجم ایرانی شباب الاهلی که مشخص نیست به تیم ملی برگردد یا نه، آخرین بار در دیدار هفته چهاردهم فصل 25-2024 لیگ برتر امارات مقابل البطائح بهطور کامل روی نیمکت نشسته بود و پس از آن حضور ثابت یا تعویضی در میادین داشت یا بهخاطر مصدومیت دور از لیست قرار میگرفت که شب گذشته دوباره این شرایط را برابر النصر تجربه کرد.