کد: 236024722 اردیبهشت 1405 ساعت 06:4510.5K بازدید

این حرفها برای کلیک گرفتن است

خامس: بازنشسته نمی‌شوم، چند سال فرصت دارم

خامس رودریگز کلمبیایی‌ها با تکذیب خبر خداحافظی‌اش، تمام تمرکز خود را روی حضور قدرتمند در جام جهانی ۲۰۲۶ گذاشته است.
خامس: بازنشسته نمی‌شوم، چند سال فرصت دارم

به گزارش ورزش سه، خامس رودریگز این روزها با یک جنجال مواجه است. دید نوستالژیک ما از استعداد بی‌نظیر او با واقعیت‌های تلخ فیزیکی و حرفه‌ای‌اش در تضاد کامل قرار گرفته است. ستاره شماره ۱۰ تیم ملی کلمبیا که در ماه جولای پیش‌رو، در بحبوحه مسابقات جام جهانی ۳۵ ساله می‌شود، مبهم‌ترین روزهای دوران حرفه‌ای خود را سپری می‌کند.

شایعه خداحافظی؟ فقط برای کلیک بود

در روزهای اخیر، رسانه‌های بین‌المللی و منابع نزدیک به فوتبال کلمبیا مدعی شده بودند که خامس تصمیم قطعی خود را برای آویختن کفش‌ها پس از سوت پایان کار کلمبیا در جام جهانی ۲۰۲۶ گرفته است. شایعات حکایت از آن داشت که این ستاره احساس می‌کند دوران حضورش در سطح اول فوتبال به پایان رسیده؛ دورانی که با حضور ناموفق در لیگ مکزیک و بی‌ثباتی در لیگ در آمریکا سرعت بیشتری به خود گرفت. با این حال، خامس رودریگز با لحنی تند این اخبار را تکذیب کرد و گفت: «نمی‌دانم چه کسی برای گرفتن بازدید این حرف‌ها را زده است. تنها کسی که می‌داند تا کجا می‌خواهد بازی کند، من هستم. فکر می‌کنم هنوز چند سال دیگر جا دارم و تمام حرف‌هایی که گفته می‌شود دروغ است.»

2449793

پایان تلخ ماجراجویی در مینه‌سوتا

با وجود میل باطنی خامس برای ادامه فوتبال، واقعیت‌ها چیز دیگری می‌گویند. دوران حضور او در لیگ MLS با پیراهن مینه سوتا یونایتد زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسید. تایید شده است که این باشگاه آمریکایی گزینه تمدید قرارداد او را فعال نخواهد کرد و خامس در تاریخ ۳۰ ژوئن رسماً بازیکن آزاد می‌شود. آمار او در مینه سوتا برای هوادارانش ناامیدکننده بود: تنها یک حضور فیکس در چهار بازی این نیم‌فصل، مجموعاً ۱۰۳ دقیقه حضور در زمین و مصدومیت‌های پیاپی که اجازه نداد پای چپ جادویی او ریتم لازم را پیدا کند. بازی روز چهارشنبه مقابل کلرادو رپیدز، آخرین حضور او در لیگ آمریکا خواهد بود.

2449794

هدف اصلی: ۱۷ می و کمپ تیم ملی

اولویت مطلق برای کاپیتان کلمبیا، جام جهانی ۲۰۲۶ است. خامس قصد دارد روز جمعه ۱۵ می به اردوی تیم ملی ملحق شود تا از روز ۱۷ می رسماً برنامه‌های آماده‌سازی اختصاصی خود را آغاز کند. نگرانی کادر فنی کلمبیا این است که آیا یک بازیکن پس از تقریباً پنج ماه دوری از مسابقات منظم، می‌تواند به فرم ایده‌آل برسد؟ کلمبیا در گروه K با پرتغال، کنگو و ازبکستان هم‌گروه است.

خامس رودریگز در حالی به این نقطه از مسیر رسیده که آمارش فوق العاده درخشان است: ۵۲۲ بازی رسمی، ۱۲۷ گل و ۱۶۱ پاس گل. او بدون شک یکی از بهترین‌های آمریکای جنوبی در دهه اخیر بوده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

خامس: بازنشسته نمی‌شوم، چند سال فرصت دارم | ورزش سه