کد: 236130226 اردیبهشت 1405 ساعت 15:121K بازدید

جام قهرمانی هندبال زنان طلایی شد(عکس)

تیم هندبال سپاهان موفق شد در روز آخر با اختلاف میلیمتری قهرمانی جام بیست و یکم لیگ برتر بانوان را از آن خود کند.
جام قهرمانی هندبال زنان طلایی شد(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، ماراتن لیگ بیست و یکم هندبال بانوان که قرار بود در اسفندماه به ایستگاه پایانی خود برسد، بالاخره بعد از حدود 7 ماه به پایان رسید. در حالی که دو هفته از لیگ برتر هندبال بانوان باقی مانده بود و جنگ رمضان باعث شد این رقابت ها به تعویق بیفتد، با تصمیم فدراسیون هندبال دو هفته آخر با میزبانی اصفهان پیگیری شد.

تساوی سپاهان و بافق در یک هفته مانده به پایان به عنوان دو مدعی اصلی قهرمانی جذابیت را تا آخرین لحظه در لیگ برتر بانوان حفظ کرد. با این حال سپاهان در آخرین بازی خود و در حالی که فقط به برد مقابل استقلال نیاز داشت، توانست با پیروزی از زمین خارج شود تا جام به رنگ طلایی دربیاید.

سپاهانی ها که به واسطه حمله به کارخانه فولاد مبارکه روزهای سختی را سپری کردند، حالا توانستند اولین جام خود را بعد از اتفاقات اخیر برای این باشگاه به ارمغان بیاورند. دختران هندبال سپاهان که از 14 بازی خود 26 امتیاز به دست آوردند، در پایان مسابقات جام قهرمانی را بالای سر بردند.

2451237
2451238
2451239
2451240

طلایی پوشان که بازیکنان ملی پوشی همچون فاطمه خلیلی، عطیه شهسواری، فاطمه مریخ و حدیثه نوروزی را در ترکیب خود داشتند، از نیمه هایی فصل با مصدومیت یکی از ستاره های خود یعنی نسترن فراهانی با یک شوک روبرو شدند، اما در نهایت توانستند جام قهرمانی را فتح کنند. 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار