کد: 236129526 اردیبهشت 1405 ساعت 14:398.5K بازدید

با آندورا، اسپانیا و ونزوئلا بازی می‌کنیم

آرنولد: می‌رویم تا نام عراق را بالا ببریم

سرمربی تیم ملی عراق از انگیزه‌های خود و شاگردانش برای کسب موفقیت در جام جهانی گفت.
آرنولد: می‌رویم تا نام عراق را بالا ببریم

به گزارش "ورزش سه"، گراهام آرنولد، سرمربی استرالیایی تیم ملی فوتبال عراق، روز شنبه تأکید کرد که هدف این تیم فقط صعود به جام جهانی آمریکا، کانادا و مکزیک نبوده، بلکه عراق می‌خواهد در این تورنمنت نام کشورش را سربلند کند.

این صحبت‌ها در نشست خبری‌ای مطرح شد که در مقر فدراسیون فوتبال عراق در بغداد برگزار شد. آرنولد در این نشست، برنامه آماده‌سازی تیم ملی عراق برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را تشریح کرد.

سرمربی استرالیایی از علاقه و تحسین خود نسبت به تیم ملی عراق سخن گفت و توضیح داد که این نگاه به سال ۲۰۰۴ برمی‌گردد؛ زمانی که او دستیار سرمربی تیم ملی استرالیا بود.

آرنولد گفت: «من همیشه به تیم ملی عراق علاقه و احترام داشتم، به‌ویژه پس از شکست ما برابر عراق در سال ۲۰۰۴. سپس موفقیت شیرهای بین‌النهرین در قهرمانی جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۷ نشان داد که عراق از توانایی‌های فنی بزرگی برخوردار است.»

او ادامه داد: «قدرت تیم ملی عراق در اتحاد همه اعضای آن به‌عنوان یک خانواده واحد است؛ بازیکنان، هواداران و رسانه‌ها.» آرنولد همچنین تأکید کرد که عراق در سخت‌ترین گروه جام جهانی قرار گرفته؛ گروهی با حضور نروژ، فرانسه و سنگال.

سرمربی عراق افزود: «نمی‌خواهم فقط درباره چگونگی صعود به جام جهانی صحبت کنم، بلکه درباره آنچه قرار است آنجا به دست بیاوریم حرف می‌زنم. مهم‌ترین مسئله این است که خودمان را به بهترین شکل آماده کنیم و سخت کار کنیم تا تصویری ارائه دهیم که مردم عراق به آن افتخار کنند.»

آرنولد گفت تمرکز نخست تیمش روی دیدار با نروژ خواهد بود، سپس عراق به مصاف فرانسه می‌رود؛ تیمی که او آن را بهترین تیم جهان توصیف کرد، و پس از آن با سنگال روبه‌رو خواهد شد. او این مسابقات را تجربه‌ای بزرگ برای فوتبال عراق دانست.

او در ادامه گفت: «از بازیکنان تیم ملی عراق انتظار دارم ذهنیت جنگنده عراقی را نشان دهند؛ در هر دقیقه بجنگند و هرچه در توان دارند ارائه کنند. در فوتبال، مسابقه با ۱۱ بازیکن برابر ۱۱ بازیکن آغاز می‌شود و بعد از آن هر چیزی ممکن است. مهم این است که با شور و اعتمادبه‌نفس وارد مسابقات شویم تا هواداران و مردم عراق از آنچه ارائه می‌دهیم، احساس افتخار کنند.»

آرنولد همچنین برنامه آماده‌سازی تیم ملی عراق برای جام جهانی را اعلام کرد و گفت اردوی بعدی این تیم هفته آینده در شهر خیرونای اسپانیا برگزار خواهد شد.

او توضیح داد: «روز ۲۹ ماه جاری در خیرونا یک دیدار دوستانه مقابل تیم ملی آندورا برگزار می‌کنیم؛ این مسابقه بخشی از آماده‌سازی ما برای جام جهانی خواهد بود.»

سرمربی عراق افزود که کاروان تیم ملی روز دوم ژوئن خیرونای اسپانیا را ترک خواهد کرد. سپس پس از دیدار دوستانه با اسپانیا در تاریخ ۵ ژوئن، راهی شهر شیکاگو در آمریکا می‌شود تا روز ۱۱ ژوئن در دیداری دوستانه با ونزوئلا روبه‌رو شود. پس از آن، تیم به شهر وایت سولفر اسپرینگز، محل اقامت خود در جریان مسابقات، منتقل خواهد شد.

آرنولد در پایان گفت کادر فنی طی روزهای آینده فهرست اولیه بازیکنان دعوت‌شده به اردوی آماده‌سازی را اعلام خواهد کرد. این فهرست ابتدا به ۲۶ بازیکن کاهش می‌یابد و سپس طبق دستورالعمل فیفا، فهرست نهایی ۲۳ نفره برای حضور در مسابقات رسمی جام جهانی تأیید خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار