
به گزارش ورزش سه، هواداران فرانسوی در جریان دیدار فینال رقابتهای جام حذفی فرانسه در فصل 2026-2025 که بین تیمهای لانس و نیس در حال برگزاری است، امانوئل مکرون رئیسجمهور این کشور را هو کردند.
بر اساس گزارشی که فوت مرکاتو منتشر کرده، این بازی که در ورزشگاه استادوفرانس برگزار میشود، تا این لحظه با نتیجه 3 بر یک به سود تیم لانس در جریان است قبل از سوت شروع مسابقه شاهد اتفاقی عجیب و باورنکردنی بود: هو شدن رئیس جمهور کشور در زمانی که او وارد زمین شده و در حال خوش و بش کردن با بازیکنان دو تیم بود.

هواداران در زمان برگزاری مراسم پیش از آغاز مسابقه و در لحظهای که بالاترین مقام سیاسی کشور برای خوشامدگویی به بازیکنان هر دو تیم وارد زمین چمن شد، او را با سوتهای ممتد و اعتراضی هو کردند. مکرون در این مراسم کمی بیشتر از حد معمول در زمین ماند تا با فلوریان توون، بازیکن متولد شهر لانس و عضو تیم ملی فرانسه قهرمان جام جهانی 2018، گفتوگو کند و همین توقف طولانی باعث ادامه یافتن اعتراض تماشاگران روی سکوها شد.
