کد: 236276402 خرداد 1405 ساعت 10:328.6K بازدید

یک پسر تکواندوکار دیگر در فینال؛

دست مبینا نعمت زاده به مدال آسیایی نرسید

مبینا نعمت زاده با شکست مقابل حریف کره ای خود از دور رقابت های تکواندوی قهرمانی آسیا حذف شد.
دست مبینا نعمت زاده به مدال آسیایی نرسید

به گزارش "ورزش سه"، در روز سوم مسابقات تکواندوی قهرمانی آسیا در مغولستان، در حالی که همه منتظر اولین مدال دختران تکواندوکار بودند، مبینا نعمت زاده، مدال آور المپیکی تکواندوی زنان ایران روی شیاپچانگ رفت.

نعمت زاده با هدایت مهروز ساعی بعد از استراحت در دور اول، در دور دوم مقابل حریفی از تایلند به برتری دست یافت و به یک چهارم نهایی رسید. با اینکه مبینا یک قدم تا قطعی کردن مدال فاصله داشت، او مقابل سئو یئون از کره جنوبی شکست خورد تا حذف زودهنگامی را تجربه کند.

2453403

در روز سوم مسابقات هم پرونده دختران تکواندوکار ایران بدون مدال بسته شد، در حالی که بار دیگر شاهد فینالیست شدن یکی دیگر از مردان تکواندوی ایران بودیم.

مهدی حاجی موسایی در وزن 63- کیلوگرم با شکست رقبایی از لبنان و چین و سمیرخان از قزاقستان در نیمه نهایی به فینال رسید و باید تا دقایقی دیگر مقابل تکواندوکار کره ای بایستد تا برای کسب چهارمین طلای ایران در مغولستان مبارزه کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
29اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار