کد: 236335404 خرداد 1405 ساعت 18:09931 بازدید

فینال مسابقات انتخابی سوپرلیگ غرب آسیا:

نبض‌ بسکتبال ایران با استقلال-آبادان می‌زند

بازی‌های انتخابی سوپرلیگ غرب آسیا به مرحله فینال رسید و استقلال و آبادان در بازی‌هایی تکراری اما تماشایی مقابل هم قرار می‌گیرند.
نبض‌ بسکتبال ایران با استقلال-آبادان می‌زند

به گزارش ورزش سه، در حالی که مسابقات لیگ برتر بسکتبال ایران به روزهای پایانی و آغاز مسابقات پلی‌آف نزدیک شده بود، شروع تحمیلی این مسابقات را هم مانند دیگر رشته‌های ورزشی کشور تحت تاثیر قرار داد تا نیمه کاره باقی بماند و در پی این اتفاق وضعیت تیم‌های صعود کننده به فصل آینده مسابقات سوپرلیگ غرب آسیا و قهرمان بازی‌ها نمشخص بماند.

پس از چندین جلسه در نهایت تیم‌های سوم و چهارم جدول کاله و طبیعت از حضور در مسابقات انصراف دادند تا تیم‌های پنجم و ششم پالایش نفت آبادان و نفت زاگرس جنوبی جایگزین آنها شود اما این آخرین نغییرات نبود و دو روز مانده به شروع بازی‌ها برخلاف تمرینات منظمی که مخدومی برای بازیکنانش در نظر گرفته بود، باشگاه شهرداری هم از حضور در مسابقات انصراف داد تا این بازی‌ها با سه تیم برگزار شود.

2454302

با شرایط فشرده و مسابقات متوالی که تیم‌ها برگزار می‌کردند، کادرفنی و مدیریت انرژی توسط بازیکنان و البته فشار زیادی که به عضلات آنها وارد بود همزمان شد با عطش بسکتبال و هر سه تیم حاضر مسابقاتی را به نمایش گذاشتند که از باکیفیت‌ترین بازی‌های فصل بسکتبال ایران بود.

2454304

حالا تیم‌های استقلال و نفت آبادان روز شه شنبه و پنج‌شنبه برای برگزاری فینال مسابقات و کسب رتبه نخست و جایگاهی که در سوپرلیگ غرب آسیا به دست خواهند آورد تلاش می‌کنند و با این دو مسابقه نفس‌گیر و حساس نبض بسکتبال ایران در شهر کرج همچنان می‌زند.

2454305
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار