
به گزارش "ورزش سه"، آخرین بازی این هفته لیگ دسته اول جدالی سخت بین تیمهایی بود که یکی از آنها برای صعود میجنگد و دیگری همه هدفش این است که در لیگ یک بماند. صنعت نفت در حالی میزبان کاراگستر بود که برد نساجی و باخت شهربابک به شاگردان پورموسوی انگیزه داده بود تا هر طور شده با دست پر از زمین خارج شوند.
نکته مهم این بود که تبریزیها از دو بازی قبلی خود 4 امتیاز گرفته بودند اما آبادانیها در این مدت چهار امتیاز کلیدی از دست داده بودند و همه اینها باعث شد تا اهمیت بازی برای هر دو تیم بیش از یک بازی سه امتیازی باشد.
صنعت نفت که از حمایت هوادارانش برخوردار بود، از همان ابتدا نشان داد برای رسیدن به گل همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت. البته میهمان تبریزی نیز در این بازی دست و پا بسته نبود و شاید اگر خوششانستر بود حتی با امتیاز به خانه برمیگشت. حتی هر دو تیم یکبار تیرک دروازه یکدیگر را لرزاندند اما میل هجومی بیشتر صنعت نفت در نهایت این تیم را به گل برتری رساند.

در دقیقه 88 وقتی در فاصله و زاویه مناسب تا محوطه جریمه، صنعت نفت صاحب ضربه ایستگاهی شد، امید سینک پشت توپ ایستاد و با یک ارسال تماشایی توپ را به نزدیکی نقطه پنالتی ارسال کرد. طالب ریکانی نیز با فرار از بین مدافعان کاراگستر و ضربه سری که به توپ زد، گلی زد که ورزشگاه تختی آبادان را منفجر کرد. ریکانی حتی در شادی گل خود پیراهنش را بیرون آورد که همین باعث شد با دریافت کارت زرد دوم، از زمین اخراج شود.
صنعت نفت که در لحظات پایانی ده نفره به بازی ادامه داد از برتری خود حراست کرد تا در نهایت با 46 امتیاز به فاصله پنج امتیازی مس شهربابک در رده دوم جدول برسد. کاراگستر هم که 21 امتیازی باقی مانده همچنان در رده هفدهم خواهد بود.

عکاس: شهرام آقاجری