کد: 238939930 خرداد 1405 ساعت 21:3210.3K بازدید

رضائیان عملکردش عالی بود؛

پیام ویژه حسین‌نژاد برای رامین و ملی‌پوشان

لژیونر جوان فوتبال ایران امیدوار است تیم ملی مقابل بلژیک نمایش دفاعی خوبی داشته باشد.
پیام ویژه حسین‌نژاد برای رامین و ملی‌پوشان

به گزارش "ورزش سه"، با وجود اینکه محمدجواد حسین‌نژاد در لیست نهایی تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 قرار نگرفت، اما واکنش حرفه‌ای و دور از تنش به این موضوع داشته و در گفت‌وگوی زنده امشب با برنامه برجام در آنتن، خیلی راحت نسبت به آن صحبت کرد و برای ملی‌پوشان و به‌ویژه رامین رضائیان آرزوی موفقیت داشت.

جواد حسین‌نژاد در این گفت‌وگو که لحظاتی قبل در آنتن پخش شد، درباره اینکه با چه بازیکنی در اردوهای گذشته تیم ملی ارتباط نزدیک و رفاقت داشت، گفت: رامین رضائیان هم‌اتاقی من بود. او بچه ساری است و من بچه جویبار هستم. در سپاهان هم هم‌اتاقی بودیم و بیشتر با او راحت هستم.

او ادامه داد: عملکرد آقا رامین عالی بود و در بازی با نیوزیلند خیلی تاثیرگذار کار کرد. دمش گرم.

این ستاره جوان ایرانی درباره بازی فردا شب تیم ملی مقابل بلژیک گفت: امیدوارم نه تنها رامین، بلکه کل بچه‌ها و تمام تیم شهامت، شجاعت و غیرت را داشته باشند تا مقابل بلژیک با دفاع مستحکم نتیجه خوبی بگیریم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
26اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پیام ویژه حسین‌نژاد برای رامین و ملی‌پوشان | ورزش سه