
به گزارش "ورزش سه"، اوزجان بیزاتی دستیار ترکتبار سهراب بختیاریزاده در استقلال چند روز برای حضور در کنار خانواده از مسئولان باشگاه مرخصی گرفته و قصد داشت تهران را به مقصد استانبول ترک کند.
این مربی ترکیهای اما وقتی برای ترک ایران به فرودگاه امام خمینی(ره) حضور پیدا کرد با اتفاق عجیبی روبه رو شد؛ مسئولان استقلال در روزهای گذشته بخشی از مطالبات بیزاتی را به صورت نقدی به او پرداخت کرده بودند و او قصد داشتند بخش زیادی از این پول را همراه خود به ترکیه ببرد که در فرودگاه برای این منظور به مشکل خورد.
بیزاتی حدود 80 هزار دلار وجه نقد همراه خود داشت و با توجه به قوانین خروج این مقدار ارز از کشور باید با مجوز رسمی صورت بگیرد. از آنجایی که مسئولان استقلال مجوزی را برای او صادر نکرده بودند و اقدام قانونی هم صورت نگرفته بود، پلیس فرودگاه مربی ترکیه ای را بازداشت کرد.
مسئولان استقلال بعد از اطلاع از این مسئله از ساعاتی قبل به دنبال حل کردن مشکل بیزاتی افتادهاند و سعی دارند از طریق قانونی مجوز رسمی برای خروج ارز توسط این مربی ترکیهای بگیرند.
بیزاتی همچنان در فرودگاه امام خمینی(ره) نزد پلیس فرودگاه است تا مشکلش برطرف شود و بتواند تهران را به مقصد استانبول ترک کند.