کد: 239673930 تیر 1405 ساعت 15:133.1K بازدید

ستارگان کشتی آزاد در مسیر آبی پوش شدن؛

توافق سرمربی سابق تیم ملی کشتی با استقلال

تیم کشتی آزاد استقلال در فصل جدید لیگ برتر با هدایت غلامرضا محمدی در مسابقات حضور پیدا می کند.
توافق سرمربی سابق تیم ملی کشتی با استقلال

به گزارش "ورزش سه"، بعد از اینکه چند روز قبل علیرضا دبیر در باشگاه استقلال حاضر شد و با تاجرنیا دیدار کرد، تصمیم بر ادامه حضور آبی پوشان در لیگ برتر کشتی آزاد و فرنگی گرفته شد. با اینکه فینال فصل گذشته مسابقات کشتی آزاد با اعتراض شدید کادرفنی استقلال همراه بود و کار به جنجال کشیده شد، اما در نهایت استقلالی ها تصمیم گرفتند با کادرفنی جدید به کار خود ادامه دهند. 

بعد از مذاکرات صورت گرفته، در نهایت باشگاه استقلال با غلامرضا محمدی، سرمربی سابق تیم ملی که فصل گذشته هدایت خیبر خرم آباد را برعهده داشت، به توافق نهایی رسیده است. با انتخاب سرمربی، قرار است استقلالی ها به زودی مذاکرات خود را با برخی از ستاره های کشتی ایران آغاز کنند تا با تیمی پرستاره راهی لیگ برتر شوند.

2496333

با اعلام فدراسیون کشتی قرار است لیگ برتر کشتی آزاد در شهریورماه امسال آغاز شود و هنوز تصمیم در خصوص وضعیت ملی پوشان به صورت رسمی اعلام نشده، اما شاید اگر قرار به برگزاری تمامی رقابت ها قبل از اعزام به جهانی 2026 باشد، اکثر ملی پوشان قید حضور در لیگ را بزنند. با این حال استقلالی ها به دنبال جذب کشتی گیران قدرتمند هستند تا این فصل خاطره تلخ گذشته را پاک کرده و قهرمانی را به دست آورند.

از سوی دیگر هنوز وضعیت استقلال برای اینکه تیم کشتی آزاد این باشگاه از کدام شهر در لیگ برتر شرکت کند، مشخص نیست. فصل قبل استقلالی ها به عنوان استقلال جویبار راهی لیگ برتر شدند و این بار صحبت هایی مبنی بر حضور این باشگاه از شهر اراک وجود دارد. 

همچنین حضور استقلالی ها در لیگ برتر کشتی فرنگی هم قطعی شده و باید دید هدایت این تیم که مدافع عنوان قهرمانی است، برعهده کدام مربی خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار