



به گزارش "ورزش سه"، با اینکه از فرزان عاشورزاده به عنوان امید اول تکواندو ایران برای طلای المپیک ریو نام برده می شد اما او از دور رقابت ها حذف شد تا فردا شب آن کیمیا علیزاده دست به کار بزرگی بزند و اولین مدال تاریخ بانوان ایران در المپیک را کسب کند. تکواندو در اولین ساعات جمعه بیشتر از همیشه ایرانی ها را خوشحال کرد و موضوع امیدوار کننده اینکه عصر جمعه مهدی خدابخشی به روی شیاپ چانگ خواهد رفت. پسری که نفر اول رنکینگ وزن 80 کیلوگرم تکواندو جهان است و سال گذشته قهرمانی جهان را به دست آورد.
او در دور اول به مبارزه میگوئل فررا از هندوراس می رود. این تکواندوکار با سهمیه وایلد کارت توانسته است خود را به المپیک ریو برساند. خدابخشی دور دوم باید با برنده مبارزه مالی و آذربایجان مبارزه کند. نماینده آذری ها میلاد بیگی تکواندوکار ایرانی الاصلی است که با کسب مدال طلای رقابتهای انتخابی قاره اروپا ، کسب سهمیه کرده است.
تکواندوکاران آلمان ، استرالیا ، آمریکا و روسیه هم در قسمت دیگر جدول این وزن حضور دارند که یکی از آنها در مرحله نیمه نهایی با خدابخش پیکار خواهد کرد. او برای ادامه درخشش تکواندوکاران از ساعت 18:15 دقیقه به روی شیاپ چانگ خواهد رفت.



