کد: 181815416 فروردين 1401 ساعت 13:0011.4K بازدید

منشا در انتظار اوج‌گیری دوباره؛

آقای گل لیگ و ناکامی 253 دقیقه‌ای در گلزنی!

مهاجم نیجریه‌ای تیم فوتبال مس رفسنجان برای دومین بازی پیاپی ناکام در گلزنی بود.
آقای گل لیگ و ناکامی 253 دقیقه‌ای در گلزنی!

به گزارش "ورزش سه" بعد از سوپرگل گادوین منشا در دقیقه 17 تقابل مس رفسنجان و هوادار تهران در ورزشگاه دستگردی، مهاجم نیجریه‌ای مسی‌ها که عنوان آقای گلی لیگ بیست و یکم را یدک می‌کشد، نتوانسته دیگر دروازه را رقبا را فرو بریزد؛ او بعد از مصاف با هوادار، در ترکیب تیمش مقابل ذوب‌آهن و تراکتور به میدان رفت اما نتوانست فرصت‌های به وجود آمده را به گل تبدیل کند.

از حیث شمار دقایق، 253 دقیقه از آخرین گلی که منشا در لیگ بیست و یکم به ثمر رسانده می‌گذرد و در 7 بازی گذشته مس تنها یکبار این مهاجم توانسته در نقش گلزن بدرخشد که کم‌فروغی منشا در خط حمله روی نتایج مس نیز اثرگذار بوده است.

مطمئنا ادامه‌ی این روند به مانند فصل گذشته می‌تواند آقای گلی منشا را تحت‌الشعاع قرار بدهد، چرا که او در فصل گذشته هم پیشتاز جدول گلزنان بود اما به یکباره سیر نزولی او و پیشتازی سجاد شهباززاده باعث شد تا مهاجم سپاهان کفش طلای لیگ بیستم را به دست آورد.

عکاس: امیرحسین خیرخواه

1703392
1703393
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار