کد: 194211615 خرداد 1402 ساعت 18:5022.7K بازدید

نوجوانان فوتبال به تایلند رسیدند

تیم پرامید ایران 11 ساعت روی آسمان بود!

اعضای تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال ایران بعد از سفری طولانی و سخت به تایلند رسیدند تا آماده مسابقات جام ملت‌های آسیا 2023 شوند.
تیم پرامید ایران 11 ساعت روی آسمان بود!

به گزارش "ورزش سه"، مسابقات جام ملت‌های زیر 17 آسیا از 25 خرداد آغاز می‌شود و تیم فوتبال نوجوانان ایران برای حضور در این مسابقات به تایلند سفر کرد.

نوجوانان فوتبال ایران ساعت 4:30 بامداد امروز، تهران را جهت برگزاری کمپ ۷ روزه تا پیش از آغاز رسمی مسابقات ترک کرد. شاگردان حسین عبدی در ابتدا راهی امارات و پس از یک توقف ۲ ساعته عازم تایلند شدند و در نهایت ساعت 19 به وقت محلی به بانکوک (15:30 به وقت تهران) رسیدند.

تیم ملی نوجوانان کشورمان احتمال دارد در روزهای 18 و 21 خرداد دو بازی تدارکاتی را برگزار کند که هنوز حریفان آنها دقیقا مشخص نشده است.

تیم زیر 17 ساله‌های ایران در مسابقات جام ملت‌های آسیا با تیم‌های افغانستان، قطر و کره جنوبی همگروه است و در اولین بازی روز 26 خرداد مقابل افغانستان به میدان می‌رود.

1883713
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار