کد: 195176628 تیر 1402 ساعت 21:50104.1K بازدید

قربان‌زاده جانشین وزیر شد

پایان کار مدیر کاربلد خصوصی‌سازی در فوتبال

قربان‌زاده به عنوان جانشین وزیر اقتصاد منصوب شد.
پایان کار مدیر کاربلد خصوصی‌سازی در فوتبال

به گزارش "ورزش سه"، وزیر اقتصاد طی حکمی حسین قربان‌زاده، رییس کل سازمان خصوصی سازی را به عنوان جانشین وزیر اقتصاد، منصوب کرد.

در این حکم وظایفی چون مسئولیت هماهنگی معاونان و روسای سازمان‌های تابعه وزارت اقتصاد به او سپرده شده است.

این در حالی است که قربان‌زاده طی ماه‌های اخیر و در جریان خصوصی‌سازی سرخابی‌ها و به خصوص مسائل مدیریتی باشگاه استقلال در کانون اخبار قرار داشت و حالا باید دید مسئولیت‌های این چهره در قبال دو باشگاه چه حدودی پیدا خواهد کرد.

مدیری که سرانجام طلسم خصوصی‌سازی باشگاه‌های پایتخت و ورود آنها به بازار سرمایه در زمان مسئولیت او شکست و در ماه های گذشته چالش‌های فراوانی در حوزه مدیریت سرخابی‌ها و به طور ویژه استقلال داشت.

شاید نزدیک‌ترین قرابت او با فوتبال، مناظره با علی فتح الله زاده در برنامه فوتبال برتر بود که در نهایت استعفای مدیرعامل وقت استقلال را به همراه داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پایان کار مدیر کاربلد خصوصی‌سازی در فوتبال | ورزش سه