کد: 208072209 آبان 1403 ساعت 18:35

شوک به آبی‌ها در شروع بازی با پرسپولیس

وینگر راست استقلال خوزستان در شروع دیدار با پرسپولیس دچار مصدومیت شد.
شوک به آبی‌ها در شروع بازی با پرسپولیس

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان میودراگ بوژوویچ با وجود اینکه در دقیقه 6 دیدار امروز مقابل پرسپولیس با شوت تماشایی محمود مطلق‌زاده از فاصله 30 متری به گل اول بازی رسیدند، اما لحظاتی بعد با مصدومیت وینگر راست کلیدی خود مواجه شدند.

پرسپولیس پس از دریافت گل سعی در ایجاد حمله از سمت چپ زمین برای ایجاد موقعیت و گلزنی داشت که ابوالفضل کوهی مقابل میلاد محمدی ایستادگی کرد و توپ را به کرنر زد که در این لحظه دچار مصدومیت شد.

ابوالفضل کوهی در این صحنه بدون اینکه برخوردی با میلاد محمدی داشته باشد، به دلیل چرخش مچ پا با آسیب‌دیدگی مواجه شد و نتوانست به بازی ادامه بدهد و برای لحظاتی به بیرون رفت تا بوژوویچ را دچار شوک کند.

وینگر راست استقلال خوزستان که در این فصل مورد اعتماد بوژوویچ قرار گرفته و نمایش خوبی در ترکیب این تیم داشته، در بازگشت به زمین دوباره مصدوم شد و قرار بود تعویض شود، اما تا دقیقه 19 به بازی ادامه داد که در نهایت نتوانست به کارش ادامه بدهد تا از زمین بیرون برود.

کوهی که در دقیقه 17 هم یک ضربه سر روی ارسال تماشایی تیوی بیفوما زد و توپ او از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت، در دقیقه 20 تعویض شد و جای خود را به امیرمحمد محکم‌کار داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شوک به آبی‌ها در شروع بازی با پرسپولیس | ورزش سه