کد خبر : 2125964 | 21 اردیبهشت 1404 ساعت 20:43 | 28.6K بازدید | 73 دیدگاه

از درخواست تعویض تا پشیمانی زودهنگام؛

ماجرای عجیب و غریب مصدومیت وینی در ال‌کلاسیکو!

وینیسیوس جونیور با وجود مصدومیت در دقایق پایانی ال‌کلاسیکو در زمین باقی ماند و سرانجام در دقیقه ۸۸ جای خود را به مهاجم جوان ناشناس رئال یعنی ویکتور مونیوز داد.

ماجرای عجیب و غریب مصدومیت وینی در ال‌کلاسیکو!

به گزارش "ورزش سه"، حساس‌ترین بازی هفته سی‌ و پنجم رقابت‌های لالیگا نیز با پیروزی ۴-۳ بارسلونا مقابل رئال مادرید در ال‌کلاسیکوی چهارم این فصل به پایان رسید تا شاگردان هانسی فلیک در آستانه رسیدن به قهرمانی در لالیگا قرار بگیرند.

یکی از نکات جالب توجه و حاشیه‌ای این دیدار در نیمه دوم به دقیقه ۷۵ و استارت انفجاری وینیسیوس جونیور برمی‌گشت که ستاره برزیلی خط حمله رئال بر اثر آن دچار آسیب‌دیدگی شد و از کادرفنی فنی رئال درخواست تعویض کرد.

در شرایطی که آنچلوتی بعد از آگاهی این موضوع هموطن وینی یعنی اندریک را آماده ورود به زمین کرد، وینیسیوس نظرش را تغییر داد و خواست به بازی ادامه دهد. اتفاقی که باعث شد تا اندریک بار دیگر گرمکن بپوشد و پابه پای سایر نیمکت نشینان رئال مشغول گرم کردن شود.

2185293

با این حال اندریک در دقیقه ۸۴ به جای لوکاس واسکز راهی زمین شد تا رئال در دقایق آخر با چهار مهاجم بازی را دنبال کند. چهار دقیقه از ورود اندریک گذشت که وینیسیوس دوباره درخواست تعویض داد و همین موضوع باعث تا او این بار زمین را ترک کند و جالب آنکه ویکتور مونیوز، مهاجم جوان کاستیا توانست اولین بازی رسمی خود با پیراهن رئال مادرید را در ال کلاسیکو تجربه کند. جالب آنکه او در اندک دقایق حضورش در زمین حتی یک فرصت گلزنی نیز نصیبش شد اما ضربه مناسبی به توپ نزد.

2185294

چیزی که مشخص است اما آسیب‌دیدگی‌ جدی وینیسیوس بود و حالا باید منتظر بیانیه باشگاه رئال مادرید در این خصوص ماند. هرچند که تا پایان فصل تنها سه بازی باقی مانده و قهرمانی بارسلونا نیز تا حدود زیادی قطعی به نظر می‌رسد. بنابراین غیبت وینیسیوس در هفته‌های پایانی نیز تفاوت چندانی برای هواداران و کادرفنی رئال مادرید نخواهد داشت.

دیدگاه‌ها