
به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال دندر در حالی روز گذشته آخرین دیدار در دور گروهی ژوپیر لیگ بلژیک را برگزار کرد و با نتیجه دو بر یک مقابل زولته وارگم شکست خورد که علیرضا جهانبخش را به دلیل مصدومیت در لیست نفراتش نمیدید و نتیجه این بازی تاثیری در بهبود جایگاه قعر جدولی این تیم نداشت.
دندر پس از پایان کارش در مراحل اصلی و گروه سقوط (بین چهار تیمِ پایین جدول) که عملکرد ضعیفی داشت و در جایگاه شانزدهم ژوپیر لیگ بلژیک ایستاد، حالا باید با ملیپوش ایرانی، خود را آماده دو جدال حساس رفت و برگشت در مرحله پلیآف مقابل تیم لومل کند.
فصل آینده (27-2026) ژوپیر لیگ با حضور 18 تیم برگزار میشود و علاوه بر صعودِ مستقیم تیمهای بِوِرِن و کورتریک از لیگ یک بلژیک، چهار تیم بیرشوت، رویال لیژ، لومل و پاترو آیزدن برای تعیین آخرین سهمیه با یکدیگر رقابت کردند تا حریف یاران جهانبخش مشخص شود.
تیم لومل که در دور گروهی لیگ یک بلژیک در جایگاه پنجم قرار گرفته بود، پس از چهار پیروزی پیاپی (رفت و برگشت) مقابل تیمهای رویال لیژ و بیرشوت، به مرحله نهایی پلیآف ژوپیر لیگ رسید تا حالا حریف دندر شود.
یاران جهانبخش که در 36 بازی فصل جاری 5 برد، 10 مساوی و 21 شکست داشتند و قعرنشین شدند، در روز یکشنبه هفته آینده (27 اردیبهشت) دیدار رفت مرحله پلیآف ژوپیر لیگ بلژیک را مقابل لومل برگزار خواهند کرد و 6 روز پس از آن هم باید در مسابقه برگشت میزبانی کنند.