کد: 214904614 شهریور 1404 ساعت 13:2213.1K بازدید

جلسه خصوصی برای گلرهای تیم ملی (عکس)

مربی دروازه‌بانان تیم ملی ایران جلسه خصوصی با سه گلر حاضر در اردو برگزار کرد.
جلسه خصوصی برای گلرهای تیم ملی (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، کاروان تیم ملی فوتبال ایران ساعتی قبل از دوشنبه تاجیکستان وارد تاشکند شد تا خود را آماده مسابقه آینده در فینال تورنمنت کافا کند که آلین دینکا، مربی گلرهای ایران به محض ورود به ازبکستان، برای سه شاگردش جلسه گذاشت.

تیم ملی فوتبال ایران در سه مسابقه دور گروهی تورنمنت کافا یک گل از افغانستان و دو گل از تاجیکستان دریافت کرد و فقط یک کلین‌شیت داشت که همین مسئله موجب شد تا آلین دینکا تصمیم به برگزاری جلسه خصوصی با گلرهای ملی در بدو ورود به تاشکند بگیرد.

سید پیام نیازمند، احمد گوهری و نیما میرزازاد که سه گلر حاضر در اردوی تیم ملی هستند که آلین دینکا ظهر امروز و پس از صرف ناهار، برای آنها جلسه تئوری گذاشت تا مباحث فنی و نظر خود را بار دیگر برای آنها تشریح کند.

2222981

گفتنی است، تیم ملی فوتبال ایران از ساعت 17 امروز (به وقت محلی) در زمین باشگاه بنیادکار نخستین جلسه تمرینی خود در ازبکستان را قبل از فینال کافا برگزار می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار