به گزارش "ورزش سه"، اگرچه شکایت منتظر محمد از باشگاه استقلال به فیفا باعث شده که پنجره نقل و انتقالاتی آبی پوشان بسته شود، اما تصمیمی که فیفا اتخاذ کرده، به خاطر مطالبات هافبک عراقی نیست و فدراسیون جهانی به خاطر تکرار فسخ های یک طرفه با بازیکنان تصمیم به چنین جریمه ای گرفته است.
منتظر محمد با قراردادی سه ساله به استقلال پیوست که ارزش این قرارداد در هر سه سال ریالی بود و دلاری امضا نشده بود. بر اساس تفاهم باشگاه استقلال برای سال اول 7 میلیارد، برای سال دوم 10 میلیارد تومان و برای سال سوم 12 میلیارد تومان متعهد شده بود که در فصل اول منتظر محمد قرضی به مس رفسنجان رفت. در سال دوم او به تمرینات استقلال برگشت، اما در نهایت باشگاه قرارداد این بازیکن را یک طرفه فسخ کرد و هافبک عراقی به نساجی مازندران رفت.
منتظر محمد فصل گذشته را در نساجی سپری کرد و با این تیم سقوط به دسته اول را تجربه کرد. جالب اینکه او تا زمان حضور در نساجی شکایتی از استقلال نکرده بود، اما بعد از پایان فصل شکایت خود را جاری کرد و حالا بعد از چند ماه توانسته حکم بگیرد.
اگرچه باشگاه استقلال از سوی فیفا محکوم به پرداخت 30 میلیارد تومان به منتظر محمد شده و پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه هم بسته شده، اما موضوع دوم به دلیل تکرار فسخ های یک طرفه از سوی مدیران وقت باشگاه است.
در آن مقطع فسخ های یک طرفه در استقلال به یک اتفاق تکراری تبدیل شده بود و بازیکنانی نظیر مهرداد محمدی و آرمین سهرابیان نیز به همین شیوه از استقلال کنار گذاشته شدند. در واقع فیفا به دلیل تکرار فسخ های یک طرفه غیرموجه ، باشگاه را محکوم و جریمه کرده است.
در چنین مواقعی فیفا با تشخیص آنکه فسخ های غیرموجه صورت گرفته و تخلفات متعددی در این بحث انجام داده، ورود میکند و جرایم سنگینی را برای باشگاه ها در نظر میگیرد.