کد: 219863910 آذر 1404 ساعت 15:04505 بازدید

ملی پوشان آماده جام جهانی هند می شوند

تزریق روحیه به اسکواش در مسیر ناگویا و لس آنجلس

دبیرکل کمیته ملی المپیک صبح امروز با حضور در محل فدراسیون اسکواش از اردوی تیم ملی اعزامی به رقابت های جام جهانی هند بازدید کرد .
تزریق روحیه به اسکواش در مسیر ناگویا و لس آنجلس

به گزارش "ورزش سه"، مهدی علی نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک در این بازدید ضمن آرزوی موفقیت برای تیم ملی اسکواش ایران در مسابقات ورلدکاپ هند ۲۰۲۵ اظهار داشت:‌ امروز اسکواش به یکی از رشته های محبوب در کشور ما تبدیل شده است و به عنوان یک ورزش مدرن و جوان پسند جایگاه خودش را پیدا کرده است.

دبیرکل کمیته ملی المپیک با اشاره به حضورش در افتتاح این مجموعه گفت: زیرساخت ایجاد شده حداقل هایی را فراهم کرده تا ملی پوشان این رشته بتوانند اردوهای متمرکزی برگزار کنند و ما قطعا زحمات شما را می بینیم و مورد نظر داریم. با المپیکی شدن این رشته ،کار شما سخت تر شده ولی حمایت ما در کمیته ملی المپیک هم از این رشته بیشتر خواهد شد. در همین راستا تلاش کردیم ازظرفیت آکادمی ملی المپیک برای ورزشکاران این رشته استفاده کنیم ، علاوه بر آن برای حضور مربی خارجی در کنار شما حمایت های لازم انجام شده است .

دبیرکل کمیته ملی المپیک در خصوص بازیهای آسیایی و دغدغه ورزشکاران این رشته برای حضور در این آوردگاه اظهار داشت: قطعا بازیهای آسیایی محل کسب تجربه نیست، جای نتیجه گرفتن است. این ویژگی تمامی گیمزهاست. شما می بایست در رویدادهای دیگر تجربیات لازم را کسب نمایید و خودتان شرایط حضورتان را با نتایجی که می گیرید در بازیها فراهم آورید.

او ادامه داد : در اینکه اسکواش در بازیهای آسیایی (آیچی -ناگویا) حضور دارد قطعا هست ولی حضورش  به صورت انفرادی و یا تیمی به شماو نتایجی که کسب می کنید ، بستگی دارد ،المپیکی شدن این رشته باعث توجه بیشتر کمیته شده است و امیدواریم که  جز رشته های راکتی موفق و مدال آور ما باشد .

2285515

علی نژاد در بررسی ویژگی های مثبت این رشته در این بازدید گفت : حضور تیم های بانوان و آقایان تقریبا با تعداد مساوی و استفاده از مربی خارجی اتفاق خوبی برای آینده این رشته است، شاید رسیدن به نقطه اوج زمان بر باشد ولی این اتفاقات نشان می دهد که این رشته در مسیر و جهت درست در حال حرکت است .
دبیرکل با ابراز امیدواری از حضور ملی پوشان اسکواش در بازیهای المپیک لس آنجلس گفت : امیدوارم شما جزو نخستین المپین های این رشته باشید ، شخصا رشته اسکواش را دوست دارم و روزهای خوبی را برای آن پیش بینی می کنم در این مسیر کمیته ملی المپیک در کنار شما خواهد بود .

2285516

در ادامه امیر عزیزی پور رئیس فدراسیون اسکواش ضمن تشکر از حضور علی نژاد در اردوی اسکواش در آستانه اعزام به ورلدکاپ هند گفت: تیم ملی بانوان برای نخستین بار و آقایان پس از 17 سال وقفه به این رویداد اعزام می شوند ، و برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب به صورت پیوسته اردوها را آغاز کردیم و هر چند ماه یکبار با برگزاری مسابقات انتخابی نفرات برتر گزینش شده اند.

عزیزی پور با اشاره به اینکه تیمی جوان ، مستعد و توانمند تشکیل شده افزود: ما در مسیر رشد این رشته المپیکی نیازمند حمایت های بیشتر کمیته ملی المپیک هستیم ، البته که در جذب حامیان مالی هم توفیقاتی داشته ایم که مکمل یکدیگر خواهند بود.

در ادامه سرمربیان تیم های ملی مردان و زنان در خصوص وضعیت تیم ها و شرایط ، اردوها و دغدغه های موجود توضیحاتی در حضور دبیرکل کمیته ملی المپیک ارائه کردند ، سپس ورزشکاران هم ضمن  معرفی خود و  سابقه حضور در این رشته با دبیرکل کمیته ملی المپیک دغدغه های موجود را مطرح کردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار