کد: 219899312 آذر 1404 ساعت 02:087.4K بازدید

فلیک: امشب بارسلونا فرازمینی بود!

سرمربی بارسلونا، دیدار مقابل اتلتیکو در اسپاتیفای نوکمپ که به برتری 3-1 تیمش ختم شد را ارزیابی کرد.
فلیک: امشب بارسلونا فرازمینی بود!

به گزارش "ورزش سه"، هانسی فلیک دیدگاه خود را در مورد مسابقه مقابل اتلتیکو مادرید که مربوط به هفته نوزدهم لالیگا بود و به دلیل برگزاری سوپرجام در ژانویه زودتر برگزار شد، ارائه داد. این مربی آلمانی عملکرد بازیکنانش را تحسین کرد. علاوه بر این، او توضیح داد که تعویض پدری به دلیل خستگی بوده و وضعیت مصدومیت دنی اولمو فردا مشخص خواهد شد.

ارزیابی کلی

«فکر می‌کنم عملکرد ما در سطحی دیگر و بی‌نظیر بود. ما با هم جنگیدیم و این فوق‌العاده بود.»

2285531

راضی بودید؟

«بسیار زیاد. بازگرداندن بازیکنان به فرم خوب بسیار مهم است. برخی هنوز صد در صد آماده نیستند و ما مجبور به تعویض آن‌ها شدیم. با توپ، کنترل بیشتری داشتیم و فضاهای بیشتری ایجاد کردیم. این خیلی مثبت بود.»

درخشش رافینیا

«او بازیکن بسیار مهمی برای ماست. امروز توانستیم این را ببینیم، اما در بازی گذشته هم دیده بودیم. من از نتیجه و سه امتیاز کسب شده بسیار خوشحالم.»

مصدومیت پدری و اولمو

«پدری حالش خوب است، کمی خسته بود. دنی اولمو در ناحیه شانه مشکل دارد، فردا وضعیت را بررسی خواهیم کرد.»

اهمیت این پیروزی

«بله، قطعاً. همیشه کسب اعتماد به نفس در برابر یک تیم خوب مانند اتلتیکو، بسیار عالی است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار