کد: 223327301 دی 1404 ساعت 10:301.8K بازدید

نادال: آلکاراس برای مربیگری می‌تواند گزینه‌هایی بهتر از من پیدا کند

تونی نادال معتقد است کارلوس آلکاراس با وجود تیم فنی قدرتمندش هرگز از او برای مربیگری دعوت نخواهد کرد.
نادال: آلکاراس برای مربیگری می‌تواند گزینه‌هایی بهتر از من پیدا کند

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، تونی نادال مربی سرشناس اسپانیایی و عموی رافائل نادال افسانه‌ای بر این باور است که کارلوس آلکاراس ستاره جوان تنیس اسپانیا هرگز از او برای قبول مسئولیت مربیگری دعوت نخواهد کرد.

تونی نادال به یورو اسپورت گفت:  فکر نمی‌کنم آلکاراس هرگز به من پیشنهاد مربیگری بدهد. او افراد بسیار شایسته‌ای را اطراف خود دارد. به نظرم پدرش در آینده نقش پررنگ‌تری ایفا خواهد کرد و بیش از گذشته در روند کاری او درگیر می‌شود. ساموئل لوپس هم مربی توانمندی است و من برای خوان کارلوس فررو آرزوی موفقیت می‌کنم. البته من حاضرم این شغل را از کارلوس بگیرم (با خنده)، اما مطمئنم که آلکاراس می‌تواند گزینه‌هایی بسیار بهتر از من پیدا کند.

کارلوس آلکاراس از سال 2018 همکاری خود را با خوان کارلوس فررو تنیسور پیشین و قهرمان گرنداسلم آغاز کرده است. حاصل این همکاری موفق کسب 24 عنوان در تورنمنت‌های ATP بوده است که در میان آنها چهار قهرمانی گرنداسلم نیز به چشم می‌خورد، دستاوردی چشمگیر برای تنیسوری که هنوز در ابتدای مسیر حرفه‌ای خود قرار دارد.

چند روز پیش نیز خوان کارلوس فررو و ساموئل لوپس، مربیان مشترک این تنیسور 22 ساله اسپانیای  از سوی ATP به‌‌عنوان بهترین مربیان فصل 2025 معرفی شدند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار