
به گزارش "ورزش سه"، سپاهان اصفهان که در ابتدای فصل جاری با خرید همزمان محمدرضا اخباری و سیدحسین حسینی پست دروازه خود را بیمه کرده بود، حالا به دنبال آن است که یک دروازه بان جدید را به جمع نفرات خود اضافه کند.
مصدومیتی که برای محمدرضا اخباری پیش آمد، باعث شد این دروازهبان باتجربه زانوی خود را به تیغ جراحان بسپارد و معاینات اولیه روی پای او نشان میدهد که چند ماهی از میادین فوتبال دور است.
در چنین شرایطی اگرچه حضور سیدحسین حسینی به عنوان یک گلر باتجربه و ملی پوش، نگرانی های محرم نویدکیا را در خط دروازه از بین برده اما سرمربی طلایی پوشان از مسئولان باشگاه خواسته تا یک دروازه بان دیگر را به خدمت بگیرند.
در چنین شرایطی نویدکیا نام چند دروازه بان با سابقه بازی در لیگ برتر را برای جایگزینی محمدرضا اخباری به مسئولان سپاهان ارائه کرده تا برای مذاکره و عقد قرارداد اقدام کنند. به نظر می رسد باشگاه سپاهان در روزهای آینده از گلر جدید خود رونمایی کند.