کد: 223949604 بهمن 1404 ساعت 05:001.2K بازدید

ده ثانیه که نفس سعید دقیقی را گرفت!

مهاجمان پیکان تا آستانه شکست دادن استقلال خوزستان پیش رفتند اما دقتشان کم بود و بدشانسی‌شان زیاد.
ده ثانیه که نفس سعید دقیقی را گرفت!

به گزارش "ورزش سه"، پیکانی‌ها در آبادان بازی جذابی را مقابل استقلال خوزستان انجام دادند. هر دو تیم شانس گلزنی داشتند و حتی تیرک دروازه‌های یکدیگر را به لرزه درآوردند، با این تفاوت که تیم میهمان نه تنها موقعیت‌هایش بیشتر بود بلکه دفعات بیشتری توانست صدای تیر دروازه حریف را بشوند.

طی ده دقیقه از نیمه دوم این بازی هیجان به اوج رسید، درست از دقیقه 65 که شوت ناگهانی آبی‌های خوزستان در آستانه گل شدن بود؛ ضربه امیرحسین فرهادی از زاویه بسته به شکلی خطرناک مسیرش به سمت دروازه را طی کرد و به تیرک افقی برخورد کرد و در نهایت راه به جایی نبرد. منتها چند دقیقه بعد، شاگردان دقیقی پاسخی جدی‌تر به میزبان خود دادند.

در دقیقه 74 فرشید باقری می‌رفت تا در بدو حضورش در پیکان، اولین گل خود را جشن بگیرد اما ضربه سر او به تیرک افقی برخورد کرد، همان توپ در برگشت به فریبرز گرامی دیگر بازیکن جدید پیکان رسید، شوت او به تیرک عمودی اصابت کرد و برگشت خورد. روی ریباند شاهین توکلی قصد داشت کار را تمام کند اما ضربه او نه گل شد و نه حتی به تیر دروازه خورد، به بیرون رفت و خیال همه را راحت کرد.

2330792

این حمله جدی پیکانی‌ها کمتر از ده ثانیه طول کشید و سعید دقیقی و دیگر اعضای نیمکت را نیم‌خیز کرده بود تا با اولین گل این بازی، دومین برد متوالی را جشن بگیرند ولی آنها چند فریم متوالی از بدشانسی را مشاهده کردند. فرصتی که از دست رفتنش، در ادامه به تساوی بدون گل و تقسیم امتیازها انجامید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار