کد: 227204216 بهمن 1404 ساعت 17:15411 بازدید

با دو خطا روی آسانی

اخراج ستاره جوان شمس آذر با اصرار به خطا!

وحید رضایی خیلی زود یکی از نفرات هجومی تیمش‌ مقابل استقلال را از دست داد.
اخراج ستاره جوان شمس آذر با اصرار به خطا!

به گزارش "ورزش سه"، شمس آذری‌ها در حالی که تاکید کرده بودند از بازی با استقلال برد می‌خواهند، خیلی زود ده نفره شدند. مهاجم این تیم روی دو خطا به فاصله ۱۳ دقیقه به حضورش در زمین پایان داد.

رضا محمدی که در دقیقه ۱۳ اجازه نداد یاسر آسانی در موقعیت تک به تک قرار بگیرد و چسبیده به محوطه جریمه تیمش، او را سرنگون کرد، کارت زرد اول را گرفت. هرچند اعتراض استقلالی‌ها و بازبینی صحنه هم رنگ کارت او را تغییر نداد اما خودش در ادامه کاری کرد که اخراج شود.

سیزده دقیقه بعد، یعنی در دقیقه ۲۶، بار دیگر محمدی روی آسانی خطا کرد و این بار هم داور بدون معطلی کارت زرد را برای دومین بار به این بازیکن نشان داد و او را از زمین مسابقه اخراج کرد.

2354357

به واسطه این اخراج، محمدی به فاصله دو هفته، دو سرنوشت متفاوت داشت؛ هفته پیش تأثیر زیادی روی برد تیمش داشت و این هفته به اخراجی شمس‌آذر تبدیل شد.

شرایط دو تیم نیازشان به سه امتیاز این بازی را بالا برده و استقلالی‌ها هدفشان پایان دادن به ناکامی‌های اخیر است و قزوینی‌ها می‌خواهند از پایین جدول فرار کنند. باید دید این اخراج چه تاثیری در سرنوشت نتیجه نهایی خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار