کد: 233270619 بهمن 1404 ساعت 19:026.5K بازدید

شطرنج اشلوت و پپ در شب سرنوشت

ترکیب لیورپول و سیتی | نبرد غول‌ها در آنفیلد

لیورپول و منچسترسیتی از دقایقی دیگر بزرگترین بازی این هفته فوتبال اروپا در آنفیلد برگزار می‌کنند.
ترکیب لیورپول و سیتی | نبرد غول‌ها در آنفیلد

به گزارش ورزش سه، امشب آنفیلد میزبان یکی از حساس‌ترین بازی‌های فصل است و لیورپول و منچسترسیتی در چارچوب هفته بیست و پنجم لیگ برتر به مصاف هم می‌روند. این مسابقه در حالی برگزار می‌شود که وضعیت جدول، حساسیت را به اوج رسانده است. سیتی با ۴۷ امتیاز در تعقیب آرسنال صدرنشین است و لیورپول با ۳۹ امتیاز برای زنده نگه داشتن امیدهای کسب سهمیه می‌جنگد.

آرایش قرمزها؛ هجوم با مغز متفکر آلمانی

آرنه اشلوت تیمش را با ترکیبی هجومی روانه میدان کرده است. حضور آلیسون در چارچوب دروازه و زوج فن‌دایک و کوناته در قلب دفاع، نشان‌دهنده تلاش برای بستن راه نفوذ مهاجمان سیتی است. اما نکته جالب، استفاده از سوبوسلای در پست مدافع راست و حضور کرکز در سمت چپ است که نشان می‌دهد لیورپول قصد دارد از کناره‌ها با سرعت بالا به سیتی ضربه بزند.

در میانه میدان، گراونبرخ و مک‌آلیستر وظیفه کنترل ریتم بازی را دارند. اما نکته مهم حضور فلوریان ویرتز در نقش شماره ۱۰ است. ویرتز قرار است با خلاقیت خودش، تغذیه‌کننده اصلی مثلث هجومی یعنی صلاح، خاکپو و اکیتیکه باشد. اکیتیکه که این روزها در اوج است، ماموریت دارد با فیزیک مناسب خود، مدافعان سیتی را به زحمت بیندازد.

2415326

سیتیزن‌ها؛ ارتش پپ با چهره‌های جدید

پپ گواردیولا باز هم با یک ترکیب غافلگیرکننده به آنفیلد آمده است. حضور دوناروما درون دروازه و خط دفاعی که با گِهی و خوسانوف چیده شده، خیال پپ را از بابت قلب دفاع تا حد زیادی راحت می‌کند. آیت‌نوری و نونز به عنوان مدافعان کناری، نقش مهمی در انتقال سریع توپ از دفاع به حمله خواهند داشت.

در مرکز زمین، رودری همچنان ستون خیمه سیتی است و در کنار اورایلی و برناردو سیلوا، مثلثی را تشکیل داده‌اند که هدفش مالکیت مطلق توپ است. اما در خط حمله، پپ از ترکیب مخوف مرموش، سمنیو و البته غول نروژی، ارلینگ هالند استفاده کرده است. حضور مرموش و سمنیو در کنار هالند نشان می‌دهد که سیتی علاوه بر بازی مالکانه، روی ضدحملات سریع و استفاده از فضاهای پشت مدافعان لیورپول حساب ویژه‌ای باز کرده است.

2415327

تقابل‌های این دو تیم همیشه تماشایی بوده است. در ۱۹۹ تقابل رسمی گذشته، لیورپول ۹۵ بار پیروز شده و سهم سیتی ۵۱ برد بوده است، در حالی که ۵۳ بازی هم با تساوی به پایان رسیده. بازی رفت دو تیم در این فصل با برتری ۳ بر ۰ سیتیزن‌ها به پایان رسید و حالا قرمزها به دنبال انتقام در قلعه خودشان هستند. جالب است بدانید که منچسترسیتی آخرین بار ۸۹ سال پیش موفق شده بود لیورپول را در یک فصل رفت و برگشت شکست دهد و پپ امشب به دنبال شکستن این طلسم دیرینه است.

باید منتظر ماند و دید در نبرد تاکتیکی امشب، کدام مربی سربلند از زمین خارج می‌شود. آیا آنفیلد باز هم برای سیتیزن‌ها جهنم خواهد بود یا شاگردان پپ گام بلندی برای قهرمانی برمی‌دارند.

ترکیب لیورپول: آلیسون، سوبوسلای، کوناته، فن‌دایک، کرکز، گراونبرخ، مک‌آلیستر، صلاح، ویرتز، خاکپو، اکیتیکه

ترکیب منچسترسیتی: دوناروما، آیت نوری، گِهی، خوسانوف، نونز، اورایلی، رودری، برناردو سیلوا، مرموش، سمنیو، هالند

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار