کد: 234443627 بهمن 1404 ساعت 12:19727 بازدید

گلزنی شهاب زاهدی با فرار از وسط زمین

مهاجم ایرانی آویسپا فوکوکا در جریان برتری تیمش مقابل کیتاکیوشو گلزنی کرد.
گلزنی شهاب زاهدی با فرار از وسط زمین

به گزارش "ورزش سه"، شهاب زاهدی یک روز پس از اینکه در دیدار هفته دوم جی‌لیگ ژاپن مقابل سرزو اوساکا به میدان رفت و علی‌رغم حضور تعویضی در زمین، بیشترین موقعیت خطرناک را بین بازیکنان آویسپا فوکوکا ایجاد کرد و دو شوت در چارچوب زد، امروز در دیدار تدارکاتی برابر کیتاکیوشو موفق به گلزنی شد.

آویسپا فوکوکا 24 ساعت پس از مسابقه با سرزو اوساکا، امروز دوشنبه در دیداری تدارکاتی در مجموعه ورزشی کاراسونوسو که 350 تماشاگر هم داشت، به مصاف تیم کیتاکیوشو رفت و با گل زیبای شهاب زاهدی توانست به برتری برسد.

شهاب زاهدی در دقیقه 16 با فرار از تله آفساید و استارت سریع و 40 متری از میانه‌ی زمین، در موقعیت تک به تک با دروازه‌بان قرار گرفت و با شوت محکم گل اول بازی را برای آویسپا فوکوکا به ثمر رساند.

2427954
2427955

آویسپا این مسابقه را با گل‌های شهاب زاهدی و نسیم بن‌خلیفه، با برتری دو بر یک مقابل کیتاکیوشو پشت سر گذاشت تا آماده بازی حساس هفته سوم جی‌لیگ ژاپن برابر تیم کیوتو شود.

شهاب زاهدی که در نخستین مسابقه فصل 2026 جی لیگ ژاپن در جریان برتری آویسپا فوکوکا مقابل اوکایاما از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد، هفته گذشته نیز در دیدار تدارکاتی برابر کوماموتو توانست تک گل تیمش را به ثمر رساند که امروز هم این کار را در جدال با کیتاکیوشو انجام داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار