کد: 234696208 اسفند 1404 ساعت 18:313.5K بازدید

مدافع چپ‌پا جانشین یوسفی:

زکی‌پور سورپرایز محرم برای دقیقی!

با نظر کادرفنی سپاهان میلاد زکی‌پور جانشین مدافع ملی‌پوش این تیم در سمت راست شد.
زکی‌پور سورپرایز محرم برای دقیقی!

به گزارش «ورزش سه»، در حالی که غیبت آریا یوسفی دغدغه اصلی کادرفنی سپاهان برای چیدمان خط دفاعی بود، محرم نویدکیا با یک تصمیم غیرمنتظره همه را غافلگیر کرد. میلاد زکی‌پور، مدافع چپ تخصصی زردپوشان، در بازی امروز در پست غیرتخصصی مدافع راست به میدان خواهد رفت.

در شرایطی که تصور می‌شد با حضور محمدامین حزباوی و وحدت هنانوف، یکی از این دو نفر جای خالی یوسفی را پر کنند، غیبت مدافع تاجیکستانی در لیست ۱۸ نفره همه چیز را تحت تاثیر قرار داد. با وجود اینکه تصویر هنانوف روی پوستر رسمی باشگاه برای این مسابقه نقش بسته بود، او حتی روی نیمکت هم حضور ندارد تا زکی‌پور انتخاب نهایی نویدکیا برای این جناح باشد.

دلیل اصلی انتخاب زکی‌پور توسط محرم نویدکیا، شباهت سبک بازی او به آریا یوسفی است؛ مدافعی با میل هجومی بالا که با نفوذهای خود برتری عددی در خط حمله ایجاد می‌کند. با این حال، چالش بزرگ میلاد در این مسابقه پای تخصصی اوست. زکی‌پور که چپ‌پا است، در سمت راست توانایی ارسال‌های کلاسیک و دریبل لب خط را نخواهد داشت، اما نویدکیا امیدوار است او با برش به داخل و اضافه شدن به محوطه جریمه، شانس خود را برای گلزنی یا کارهای ترکیبی امتحان کند.

‏زکی‌پور که پیش از این سابقه بازی در پست‌های مدافع چپ و وینگر چپ را در کارنامه داشت، حالا سومین پست متفاوت خود در این فصل را تجربه می‌کند. باید دید استراتژی ریسکی محرم نویدکیا در استفاده از یک مدافع چپ‌پا در جناح راست، چه نتیجه‌ای در جریان بازی خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار