کد: 235624103 اردیبهشت 1405 ساعت 02:1519.9K بازدید

تصمیم غیرمعمول: جام جهانی سنت دورتموند را بهم زد

دورتموند، برنامه اردوی تمرینی در اتریش را لغو کرد و به جای آن، در تابستان به ژاپن سفر خواهد کرد.
تصمیم غیرمعمول: جام جهانی سنت دورتموند را بهم زد

به گزارش "ورزش سه"، بروسیا دورتموند در تابستان امسال از برگزاری اردوی تمرینی سنتی صرف‌نظر می‌کند. این تیم که در رده دوم جدول بوندسلیگای فصل جاری قرار دارد، در عوض، بر بازاریابی در مناطق دوردست آسیا تمرکز خواهد کرد. نیکو کواچ قصد دارد به بازیکنان کلیدی‌اش پس از جام جهانی استراحت دهد.

دورتموند از 26 جولای تا دوم آگوست به ژاپن سفر خواهد کرد. در توکیو و اوساکا، بازی‌های دوستانه با تیم‌های اف‌ سی توکیو و سرزو اوساکا در برنامه قرار دارند. این که کدام بازیکنان به این سفر خواهند رفت، بستگی به عملکرد آنها در جام جهانی دارد. فینال جام جهانی در 19 جولای در آمریکا برگزار می‌شود.

2286144

هدف اصلی این سفر بازاریابی است. این تیم قصد دارد حضورش را در آسیا بیشتر گسترش دهد. آنها دو سال پیش نیز در این منطقه حضور داشتند و مسئولان، پتانسیل رشد قابل توجهی را در آنجا می‌بینند. این بار، تمام آمادگی‌های ورزشی در دورتموند انجام خواهد شد. برخلاف سال گذشته، هیچ اردوی تمرینی در اتریش برگزار نخواهد شد. کواچ به همراه مسئولان ورزشی تصمیم گرفتند که از این سفر اضافی صرف‌نظر کنند.

دلیل این تصمیم این است که کواچ و مسئولان این باشگاه می‌خواهند به بازیکنان کلیدی استراحت دهند. جام جهانی در سه کشور آمریکا کانادا و مکزیک برگزار می‌شود و این موضوع فشار زیادی را بر بازیکنان ملی وارد می‌کند. بنابراین، آنها نمی‌خواهند بازیکنانی که پس از جام جهانی به آسیا سفر می‌کنند، تحت فشار اضافی ناشی از اردوی تمرینی قرار گیرند. کوواچ و تیمش بر آمادگی هدفمند تمرکز خواهند کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
28اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار