کد: 235702706 اردیبهشت 1405 ساعت 09:5011.4K بازدید

پیاتزا به دو ملی‌پوش سابق اجازه خودنمایی نداد

حذف غیرمنتظره دو ملی‌پوش از لیست تمرینی تیم ملی والیبال، در نوع خود جالب توجه بود.
پیاتزا به دو ملی‌پوش سابق اجازه خودنمایی نداد

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای گذشته فدراسیون والیبال ایران دو فهرست متفاوت از بازیکنان تیم ملی را منتشر کرد؛ ابتدا لیست گسترده ۴۲ نفره به انتخاب روبرتو پیاتزا اعلام شد و سپس فهرست ۳۰ نفره‌ای برای آغاز تمرینات اولیه معرفی شد. این لیست دوم تنها شامل بازیکنان حاضر در لیگ برتر ایران است و نامی از لژیونرها و بازیکنان فولاد سیرجان که در لیگ قهرمانان آسیا والیبال حضور دارند، در آن دیده نمی‌شود.

با این حال، یکی از نکات عجیب این فهرست ۳۰ نفره به غیبت دو بازیکن برمی‌گردد که در لیست اولیه حضور داشتند. علی مصلح‌آبادی فراهانی و متین احمدی، دو ملی‌پوشی هستند که نامشان در لیست ۴۲ نفره دیده می‌شد اما در فهرست نهایی برای شروع تمرینات جایی ندارند.

این دو بازیکن سابقه حضور در رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال را نیز در کارنامه دارند، اما حالا حتی فرصت حضور در تمرینات ابتدایی تیم ملی را هم از دست داده‌اند. به نظر می‌رسد کادر فنی تیم ملی برای برنامه‌های سال ۲۰۲۶ نگاه خاصی به آنها ندارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار