کد: 239081905 تیر 1405 ساعت 05:31817 بازدید

مکرون: آمریکا در قبال اوکراین دیگر بی‌طرف نیست

امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه گفت که آمریکا به موضع بی‌طرفی خود در قبال جنگ اوکراین پایان داده و از تمامیت ارضی این کشور حمایت و با اعمال فشار و تحریم بیشتر علیه روسیه موافقت کرده است.
مکرون: آمریکا در قبال اوکراین دیگر بی‌طرف نیست

به گزارش "ورزش سه" به نقل از ایرنا، مکرون پنجشنبه شب با اشاره به بیانیه پایانی گروه هفت در «اویان» فرانسه اظهار کرد، واشنگتن برای اولین متنی را تایید کرد که اذعان می‌کند آمریکا خود را یک میانجی بی‌طرف در جنگ اوکراین نمی‌داند بلکه شریک کی‌یف می‌داند.

رئیس جمهور فرانسه گفت: لازم است که در مسائل مهم آمریکا را در کنار خود داشته باشیم. نشست گروه هفت در اویان این امکان را فراهم کرد که به همگرایی مهمی در مواضع شرکا برسیم.

وی افزود: آمریکا برای اولین بار در متن این بیانیه اذعان کرد که دیگر یک میانجی بی‌طرف نیست و با ما از تمامیت ارضی اوکراین، حمایت نظامی و انرژی از این کشور و تحریم روسیه حمایت می‌کند.

مکرون پیشتر نیز گفته بود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در جریان آخرین اجلاس گروه هفت به این مساله «توجه» داشت که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه خواهان صلح در اوکراین نیست.

مکرون پنجشنبه شب درباره تحولات خاورمیانه نیز اظهارنظر کرد و نسبت به تبدیل شدن لبنان به «سکوی پرتاب» درگیری‌های منطقه‌ای آینده هشدار داد و خواستار توقف درگیری‌های مسلحانه و ایجاد سازوکاری برای تقویت ثبات این کشور شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار