
به گزارش "ورزش سه"، آلومینیوم اراک در حالی نتوانست مسابقه هفته بیست و سوم لیگ برتر خود مقابل مس رفسنجان را برگزار کند که در شرایط فنی خوبی قرار داشت و شاگردان سید مجتبی حسینی پس از چهار هفته شکستناپذیری در رقابتهای حساس، آماده برتری در جدال خارج از خانه با نارنجی پوشان بودند، اما وقوع جنگ تحمیلی مانع از برگزاری دیدار آنها شد.
مجتبی حسینی و شاگردانش پس از وقوع جنگ و لغو بازی در فسنجان، ساعتهای زیادی در این شهر گرفتار شدند و در ادامه با دو دستگاه اتوبوس و حدود 13 ساعت طی کردن مسیر، به اراک برگردند و منتظر تعیین تکلیف برای هشت بازی باقی مانده خود در لیگ برتر بمانند.
این سرمربی با وجود شرایط جنگی و لغو بازیها، از 10 تا 28 اسفند در اراک ماند تا در صورت فراهم بودن اوضاع، تمرینات تیمش را از سر بگیرد، اما در نهایت این اتفاق رخ نداد تا او و شاگردانش از این شهر بروند.
اکنون با توجه به بحث احتمال شروع مجدد لیگ برتر و انجام بازیهای باقی مانده، مجتبی حسینی هم برنامهریزی سریعی داشته و دراختیار باشگاه آلومینیوم قرار داده تا احتمالا زودتر از همه تیمها وارد فاز تمرینی و آمادگی شروع مسابقات شوند و برای بهبود جایگاهشان و فرار از جمع گزینههای سقوط تلاش کنند.