کد: 235753108 اردیبهشت 1405 ساعت 13:4810.3K بازدید

امیدواری اسطوره بایرن: ما فینالیست هستیم

لوتار ماتئوس به عبور بایرن مونیخ از سد پاری سن ژرمن و صعود به فینال لیگ قهرمانان امیدوار است.
امیدواری اسطوره بایرن: ما فینالیست هستیم

به گزارش "ورزش سه"، پاری سن ژرمن و بایرن مونیخ امشب نبرد حساسی را در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برگزار خواهند کرد. در این نبرد میان دو غول، کدام تیم پیروز خواهد شد و به فینال راه خواهد یافت؟ ماتئوس به عنوان کارشناس شبکه اسکای اسپورت آلمان معتقد است که این یک رقابت برابر خواهد بود اما بایرن مونیخ اندکی برتر است.

او در مطلبی نوشت: «من با نتیجه مساوی در بازی رفت راضی خواهم بود اما بایرن با این نتیجه راضی نخواهد بود، زیرا آنها می‌خواهند در هر بازی پیروز شوند. به نظر من، نتیجه بازی رفت مساوی خواهد بود و بایرن در بازی برگشت با نتیجه‌ای نزدیک پیروز خواهد شد. بایرن مونیخ قطعاً توانایی این را دارد که در دو بازی، نتیجه بهتری کسب کند.

2324482

این که بازی برگشت در مونیخ برگزار شود، یک مزیت کوچک برای بایرن است اما پاری سن ژرمن در فصل گذشته نیز در بازی‌های خارج از خانه پیروز شد و در نهایت قهرمان شد. در پاریس، شرایط مانند یک طوفان است که به سمت شما می‌آید. نباید اجازه داد که به اندازه بازی مقابل رئال مادرید، موقعیت‌های زیادی به حریف داده شود.»

باید این طوفان را مهار کرد و ماتئوس نیز این را می‌داند. این کارشناس شبکه اسکای اسپورت می‌گوید که مهم این است که «هر بازیکن، اشتباهات خود را به حداقل برساند یا اصلاً اشتباه نکند، زیرا حریف با کیفیت بالای خود، این اشتباهات را مجازات خواهد کرد».

او ادامه می‌دهد: «مانند رئال مادرید، پاریس نیز بازیکنان سریعی دارد که سعی خواهند کرد از این موضوع استفاده کنند. بازیکنان بایرن مونیخ باید در برخی از نقاط دفاعی خود تغییراتی ایجاد کنند و نباید اجازه دهند که به اندازه بازی مقابل رئال مادرید، موقعیت‌های زیادی به حریف داده شود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
51اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

امیدواری اسطوره بایرن: ما فینالیست هستیم | ورزش سه