کد: 235916916 اردیبهشت 1405 ساعت 20:5117K بازدید

دخالت پلیس در متروی مونیخ و میدان مشهور

خشونت در مونیخ: شورش هواداران قبل از بازی بزرگ

ساعاتی پیش از آغاز نبرد حساس نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن، درگیری هواداران دو تیم، پلیس را مجبور به دخالت کرد.
خشونت در مونیخ: شورش هواداران قبل از بازی بزرگ

به گزارش ورزش سه، فضای اطراف آلیانتس آره‌نا پیش از  دیدار حساس امشب بایرن و پاریس، از ساعت‌ها پیش از سوت آغاز بازی ملتهب شده است. بر اساس گزارش آرتور پروت، خبرنگار RMC اسپورتس، در راه رسیدن به ورزشگاه آلیانتس آرنا، درگیری شدیدی بین هواداران دو تیم در متروی مونیخ رخ داده است.

بر اساس این گزارش، هواداران پاری سن ژرمن ابتدا در واگن مترو توسط طرفداران بایرن مونیخ مورد آزار و اذیت قرار گرفتند و در نهایت از قطار بیرون رانده شدند. ماجرا زمانی نگران‌کننده شد که به دلیل بلند شدن دود غلیظ در فضای ایستگاه مترو، پلیس مجبور شد واگن‌های مترو را به سرعت تخلیه کند.

2448124

نیروهای پلیس بلافاصله در محل حاضر شدند و از اولتراهای پاریسی خواستند ایستگاه را ترک کنند. ویدیوها و تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود، ابعاد بیشتری از این درگیری را نشان می‌دهد. به گفته خبرنگار فرانسوی، پس از توقف قطار، حدود ۱۵ هوادار پاریس توسط ۶۰ هوادار نقاب‌دار آلمانی که برخی از آن‌ها کلاه‌های قرمز به سر داشتند، مورد تعقیب و حمله قرار گرفتند.

عملیات گسترده پلیس برای کنترل اوضاع و جلوگیری از تشدید درگیری‌ها در سطح شهر مونیخ آغاز شد. تا این لحظه اطلاعات رسمی درباره مصدومان احتمالی یا بازداشت‌شدگان منتشر نشده و دو باشگاه بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن هنوز واکنشی به این حوادث نشان نداده‌اند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
76اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

خشونت در مونیخ: شورش هواداران قبل از بازی بزرگ | ورزش سه