کد: 235943518 اردیبهشت 1405 ساعت 13:4135.6K بازدید

روزی یک لیوان آب سهمیه من بود؛

ایجنت ایرانی یک‌ماه وحشتناک در زندان امارات!

یک ایجنت فعال فوتبال ایران در امارات، ۲۸ روز زندانی شد و روزهای سختی را پشت سر گذاشت که روایت آن عجیب و وحشتناک است.
ایجنت ایرانی یک‌ماه وحشتناک در زندان امارات!

به گزارش "ورزش سه" از فارس، در پی جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، حاشیه‌ای عجیب و تلخ برای یکی از ایجنت‌های رسمی فوتبال ایران در کشور امارات رخ داد.

هومن صمیمی که از مدیر برنامه‌های فعال فوتبال و دارای مجوز رسمی فعالیت از فیفا و فدراسیون فوتبال است، حدود ۲۸ روز در امارات بازداشت و زندانی شد؛ اتفاقی که خانواده او در تمام این مدت هیچ اطلاعی از وضعیتش نداشتند.

این ایجنت فوتبال در نهایت دو روز پیش از طریق کشور ارمنستان وارد ایران شد و حالا روایت‌هایی تکان‌دهنده از روزهای بازداشت خود مطرح می‌کند.

صمیمی در گفت‌وگو با فارس با شرح اتفاقات رخ‌داده اظهار کرد: «من ۲۸ روز در انفرادی و زندان بودم. من را از داخل ماشینم پیاده کردند و بردند و در تمام این مدت خانواده‌ام هیچ خبری از من نداشتند. در یک کشور غریب و شهری غریب هیچ‌کس نمی‌دانست من کجا هستم و واقعا فکر می‌کردم دیگر زنده نمی‌مانم.»

او ادامه داد: «بدون هیچ توضیحی من را بازداشت کردند و هنوز هم دلیل مشخصی به من نگفتند، اما احساسم این است که فقط به جرم شیعه بودن و ایرانی بودن این اتفاق برایم افتاد. در بازجویی‌ها بارها درباره ایرانی بودنم صحبت می‌کردند و می‌گفتند با ایرانی‌ها مشکل دارند.»

این مدیر برنامه فوتبال درباره شرایط زندان نیز گفت: «در این ۲۸ روز شدیدترین فشارهای روحی و روانی را تحمل کردم. ۲۴ ساعته با دستبند و چشم‌بند بودم. اتاقی که در آن نگه می‌داشتند نه ساعت داشت، نه پنجره و دمای آن حدود ۴۰ درجه بود. اجازه خواب نمی‌دادند و با صداهای وحشتناک و ناهنجار که از  اتاق کناری پخش می‌شد من را شکنجه روحی می‌کردند.»

صمیمی یادآور شد: «در ۲۱ روز حتی آب کافی هم به من ندادند. حمام نداشتیم و برخوردهای بسیار بدی با ما می‌شد. روزی یک لیوان آب سهمیه من بود. واقعا فکر نمی‌کنم با یک حیوان هم چنین رفتاری شود.»

او با اشاره به اینکه چندین ایرانی دیگر با شرایط مشابه در بازداشت حضور داشتند، افزود: «اکثر کسانی که آنجا حضور داشتند، شیعه بودند. خیلی از آن‌ها سال‌ها در امارات زندگی و کار کرده بودند، اما بازداشت شده بودند.»

این ایجنت فوتبال تاکید کرد: «با وجود تمام این اتفاقات، به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم و سرم بالا بود. ما ایرانی‌ها حتی برای حیوانات ارزش قائلیم، اما آنجا بدترین رفتارها را با ما انجام دادند.»

صمیمی خواستار ورود نهادهای فوتبالی به این پرونده شد و گفت: «در قوانین فیفا، فوتبال نباید با سیاست قاطی شود. من کارگزار رسمی فوتبال هستم و فکر می‌کنم هم فدراسیون فوتبال و هم فیفا باید این موضوع را پیگیری کنند. اتفاقی که برای من افتاد فقط مربوط به یک فرد نیست و می‌تواند برای فوتبال ایران و حتی فوتبال دنیا خطرناک باشد.»

او یادآور شد: «نباید سیاست را وارد فوتبال کنند؛ آن هم تا حد زندانی کردن، اسیر کردن و گروگان‌گیری افراد فوتبالی.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
34اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

ایجنت ایرانی یک‌ماه وحشتناک در زندان امارات! | ورزش سه