
به گزارش "ورزش سه"، یوری رومانو، ستاره تیم ملی والیبال ایتالیا، در گفتوگویی با برنامه «والی نایت» درباره تجربه حضورش در تیم فاکل روسیه صحبت کرد و از تفاوتهای این لیگ با سایر رقابتها گفت. او تأکید کرد که این تجربه از نظر فنی تأثیر زیادی روی بازیاش نداشته، اما از نظر بدنی و آمادگی جسمانی برای او بسیار مفید بوده است.
رومانو در این باره گفت: «از نظر فنی، تجربه روسیه چیز زیادی به من نداد، اما از نظر آمادگی جسمانی چیزهای زیادی به من داد.» او همچنین به شرایط خاص زندگی و مسابقات در این کشور اشاره کرد و افزود: «سعی کردم تا حد امکان خودم را وفق دهم تا دنیای آنها را درک کنم.»
این بازیکن در ادامه به دشواریهای رفتوآمد در لیگ روسیه اشاره کرد و گفت: «برای بازی در خانه مجبور بودم بیش از سه ساعت پرواز کنم.» رومانو که در ادامه مسیر حرفهای خود قرار است در پروژه ورشو لهستان به میدان برود، این تجربه را بخشی مهم از رشد حرفهای خود دانست.