کد: 236238231 اردیبهشت 1405 ساعت 13:0011.1K بازدید

از سه باشگاه دیگر جاسوسی کردیم

جاسوس‌گیت: اعتراف شوکه‌کننده ساوتهمپتون

ساوتهمپتون اعتراف کرده که علاوه‌بر میدلزبرو از سه تیم دیگر نیز جاسوسی کرده است.
جاسوس‌گیت: اعتراف شوکه‌کننده ساوتهمپتون

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه ساوتهمپتون توسط فدراسیون فوتبال انگلیس تحت تحقیق قرار گرفته است. این موضوع به ماجرای جاسوسی این باشگاه از سه تیم رقیب در چمپیونشیپ در فصل گذشته مربوط می‌شود.

این پرونده زمانی ابعاد بزرگ‌تری پیدا کرد که تصویری از کارآموز بخش آنالیز ساوتهمپتون منتشر شد؛ فردی که هنگام فیلم‌برداری از تمرین تیم میدلزبورو، پیش از دیدار دو تیم در نیمه‌نهایی پلی‌آف صعود به لیگ برتر، شناسایی شده بود.

اما ماجرا فقط به میدلزبورو محدود نبود. ساوتهمپتون پذیرفت که در ۷۲ ساعت منتهی به مسابقات، تمرینات چند تیم حریف را زیر نظر گرفته است؛ اقدامی که باعث شد مجازات‌های سنگینی علیه این باشگاه اعمال شود.

ساوتهمپتون از پلی‌آف صعود به لیگ برتر اخراج شد و میدلزبورو دوباره به مسابقات بازگشت تا روز شنبه در فینال مقابل هال‌سیتی به میدان برود. علاوه بر این، ساوتهمپتون با کسر چهار امتیاز در فصل آینده چمپیونشیپ نیز جریمه شد.

2452845

این باشگاه نسبت به حکم صادرشده اعتراض کرد و آن را «نامتناسب» دانست، اما درخواست تجدیدنظر آن شامگاه چهارشنبه رد شد. پس از این اتفاقات، سخنگوی اتحادیه فوتبال انگلیس روز پنج‌شنبه تأیید کرد که تحقیقات رسمی آغاز شده است و گفت:«تا زمانی که تمام مدارک بررسی نشود، اظهار نظر بیشتری نخواهیم داشت.»

علاوه بر مجازات‌های بیرونی، باشگاه حالا با خشم بازیکنانش نیز روبه‌رو شده است؛ بازیکنانی که در حال بررسی اقدام قانونی علیه مدیریت باشگاه هستند. چندین نفر از اعضای تیم، پس از سقوط از لیگ برتر در فصل گذشته، با کاهش ۴۰ درصدی دستمزد خود موافقت کرده بودند؛ آن هم با این وعده که در صورت بازگشت به لیگ برتر، حقوقشان دوباره به حالت قبل برگردد. اما حالا با حذف ساوتهمپتون از پلی‌آف، بازگشت به لیگ برتر غیرممکن شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار