کد: 236339105 خرداد 1405 ساعت 06:4518K بازدید

‫بازگشت ستاره سابق یوونتوس به شهر تورین

‫یاغی جدید ایتالیا: یک کروات جنجالی

‫باشگاه تورینو برای انتخاب سرمربی جدید خود در فصل آینده تماس‌های اولیه‌ای را با ایگور تودور برقرار کرده است.
‫یاغی جدید ایتالیا: یک کروات جنجالی

‫به گزارش ورزش سه، باشگاه تورینو در روزهای گذشته بررسی وضعیت ایگور تودور را آغاز کرده است. تماس‌های مقدماتی بین طرفین برقرار شده است اما مذاکرات در این مرحله هنوز تا رسیدن به توافق نهایی فاصله زیادی دارد. ایده استخدام این مربی کروات در داخل باشگاه توسط جانلوکا پتراچی مطرح شده است. او که در میانه فصل به مدیریت ورزشی باشگاه بازگشت، قصد دارد مسیر مشخصی را برای تورینو ترسیم کند. این تیم که مدت‌ها در میانه‌های جدول سری آ سرگردان بود، در میانه زمستان گذشته به شکل خطرناکی به منطقه سقوط نزدیک شد.

‫پس از اخراج مارکو بارونی، مدیران باشگاه تصمیم گرفتند برای تضمین بقا و آرام کردن اوضاع نگران‌کننده تیم، روی روبرتو دآورسا حساب باز کنند. با وجود اینکه سرمربی سابق پارما موفق شد پایان فصل باثبات‌تری رقم بزند و نتایج امیدوارکننده‌ای در دربی و مقابل رقبای مستقیم کسب کند، اما برای فصل آینده روی نیمکت این تیم حفظ نخواهد شد تا راه برای ورود یک سرمربی جدید باز شود.

2434951

‫گزارش‌ها حاکی از آن است که سرمربی کروات پس از تجربه بسیار کوتاه خود در تاتنهام که تنها پس از چند هفته در شرایطی پیچیده به پایان رسید، تمایل زیادی دارد تا دوباره به سری آ بازگردد. نام او در شهر تورین طنین خاصی دارد، چرا که تودور نزدیک به یک دهه پیراهن یوونتوس را بر تن کرد و بعدها به عنوان مربی به این باشگاه بازگشت. حضور او روی نیمکت تیم رقیب همشهری می‌تواند اتفاقی نمادین در شهری باشد که تب دربی در آن همیشه بالا است.

‫با این حال، مدیران تورینو به خوبی می‌دانند که پرونده جذب این سرمربی 48 ساله بسیار پیچیده خواهد بود. حداقل 2 باشگاه دیگر در سری آ وضعیت تودور را از نزدیک دنبال می‌کنند و با وجود تجربه ناکام در فوتبال انگلیس، او همچنان در بازار نقل‌وانتقالات ایتالیا اعتبار بالایی دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
16اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار