
به گزارش "ورزش سه"، ظهر روز دوشنبه تیم منتخب رسانه(شبکه ورزش سیما) با چهره های مطرح خود در باشگاه پیکان تهران حضور یافت تا یک بازی دوستانه را در سالن شماره 2 این مجموعه با پیشکسوتان پیکان برگزار کند.
پیش از آغاز این مسابقه، اعضای دو تیم با امضای پیراهن یادبود شهدای خدمت، ضمن ادای احترام به مقام شامخ این شهدا، یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند؛ اقدامی فرهنگی و ارزشمند که در فضایی آکنده از احترام و همدلی انجام شد.



این مسابقه با حضور جمعی از مدیران، مسئولان و پرسنل باشگاه پیکان و شبکه ورزش برگزار شد و دو تیم در دیداری جذاب، پرتحرک و تماشایی به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که در نهایت با تساوی پرگل ۷ بر ۷ به پایان رسید.
جمعی از مدیران باشگاه پیکان و همچنین ابراهیم شکوری مربی تیم امید در ترکیب تیم خودروساز به میدان رفتند. همچنین چهره هایی مثل مهدی توتونچی، محمد سیانکی، میثم مجیدی و ... در ترکیب تیم رسانه ورزش حضور داشتند.