کد: 236367006 خرداد 1405 ساعت 11:3014.6K بازدید

کتک‌کاری وحشتناک پیش از فینال اروپایی! (عکس)

درگیری جدی ایجاد شده بین هواداران کریستال پالاس و افراد دیگر توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.
کتک‌کاری وحشتناک پیش از فینال اروپایی! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، این لحظه‌ای تکان‌دهنده است که در آن اراذل و اوباش تلاش کردند با هواداران کریستال پالاس در آلمان درگیر شوند. تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی نشان‌دهنده درگیری‌ها در لایپزیش است، جایی که فینالیست‌های تازه‌وارد اروپایی قرار است روز چهارشنبه به مصاف رایو وایه‌کانو بروند.

افسران پلیس ضدشورش در مرکز شهر مستقر شدند تا جلوی هرگونه درگیری خشونت‌آمیز را پیش از فینال پرتنش لیگ کنفرانس اروپا بگیرند. ویدیویی آنها را در حال یورش به سمت دو گروه از هواداران نشان می‌دهد که بیرون یک کافه ایرلندی جمع شده بودند. یکی از هواداران کریستال پالاس در کنار کلیپی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «در میدان، درگیری بزرگی آغاز شده است.» پست دیگری این صحنه را «هرج‌ و مرج مطلق» توصیف کرد.

2454714

در کلیپی جداگانه، بطری‌های شیشه‌ای و صندلی بین هوادارانی که هزاران نفر از آنها از بریتانیا و اسپانیا برای فینال به ورزشگاه لایپزیش آمده‌اند، پرتاب می‌شود. هواداران بیشتری از جهت دیگری شروع به دویدن کردند تا به درگیری‌ها بپیوندند تا این که افسران پلیس میان آنها پریدند تا دو گروه را از هم جدا نگه دارند. چند نفر دیده می‌شوند که روی زمین می‌افتند و سپس بلند شده و عقب‌نشینی می‌کنند.

2454715

از آن زمان، پلیس منطقه‌ای نزدیک به مارکت اسکوئر اصلی را محاصره کرده است. همچنین گمان می‌رود که ده‌ها هوادار برای چندین ساعت توسط مقامات به اتهام اخلال در نظم عمومی در رابطه با این درگیری بازداشت شده باشند. تاکنون مشخص نیست که چه کسانی پشت این درگیری‌ها بوده‌اند و این که آیا این گروه هواداران رایو وایه‌کانو بوده‌اند یا گروهی از هواداران افراطی آلمانی. هیچ گزارشی از مجروح شدن افراد پیش از بازی منتشر نشده است.

2454716

هر دو باشگاه به دنبال اولین جام بزرگ اروپایی خود هستند و برنده بازی به لیگ اروپای فصل آینده راه خواهد یافت. منطقه هواداری رسمی کریستال پالاس پیش از اولین حضور این باشگاه در فینال، در ویلهلم-لویشنر-پلاتز قرار دارد. این فینال، شصتمین بازی این تیم در یک فصل دشوار خواهد بود. پنجاه و نهمین بازی آنها عصر یکشنبه بود که میزبان جشن قهرمانی آرسنال در لیگ برتر بودند.

این موضوع به کریستال پالاس تنها سه روز فرصت داد تا پیش از شروع بازی در آلمان آماده شوند، در حالی که حریف اسپانیایی آنها فصل لالیگای خود را شنبه شب به پایان رساند. مانند پالاس، وایه‌کانو نیز یکی از باشگاه‌های نادیده گرفته‌ شده پایتخت کشورش است، چرا که رئال مادرید و اتلتیکو بر چشم‌انداز فوتبال آن شهر سلطه دارند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار