
به گزارش "ورزش سه"، در مراسم اکران خصوصی مستند «خاتون»، محمدعلی طالبی استاندار کرمان، حبیب خنجری فرماندار، حسین اسحاقی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، میثم پاریزی مدیرعامل باشگاه مس کرمان به همراه اعضای این تیم و جمعی از فعالان فرهنگی و ورزشی حضور داشتند.
مستند «خاتون» به کارگردانی شقایق آسیایی خبرنگار سابق ورزشی، روایتی ۵۵ دقیقهای از زندگی و مسیر حرفهای مرضیه جعفری است؛ مربی تاثیرگذاری که نامش با موفقیتهای فوتبال زنان ایران و بهویژه باشگاه خاتون بم گره خورده است.

خاتون بم طی سالهای اخیر به عنوان یک تیم موفق و حرفهای در فوتبال زنان ایران معرفی شده است؛ باشگاهی که با ۱۲ عنوان قهرمانی لیگ، فاصلهای قابل توجه با سایر رقبا ایجاد کرده و عملا به قدرت بلامنازع فوتبال زنان کشور تبدیل شده است. تیمی که حالا حضورش در رقابتهای آسیایی هم به بخشی ثابت از تقویم فوتبال زنان ایران تبدیل شده است.
در پایان مراسم، محمدعلی طالبی استاندار کرمان پس از تماشای مستند، با تاکید بر اهمیت توسعه ورزش زنان و نقش باشگاه خاتون در اعتبار ورزش استان کرمان، قول حمایت بیشتر از این باشگاه را داد. او از خاتون بم به عنوان یکی از برندهای مهم ورزش استان یاد کرد؛ تیمی که سالهاست بار موفقیت فوتبال زنان ایران را به دوش میکشد.
