کد: 238765924 خرداد 1405 ساعت 13:283.9K بازدید

رویای جذاب اکوادور: برای تاریخ‌سازی آمدیم

سباستین بکاسسه می‌گوید اکوادور برای ثبت نامش در تاریخ جام جهانی آماده است.
رویای جذاب اکوادور: برای تاریخ‌سازی آمدیم

به گزارش "ورزش سه"، سباستیان بکاسسه، سرمربی ۴۶ ساله تیم ملی اکوادور، روز شنبه با ابراز اطمینان از شرایط تیمش اعلام کرد که اکوادور می‌تواند در نخستین دیدار خود در دور اول از مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا، کانادا و مکزیک برابر تیم ملی ساحل عاج عملکرد موفقی داشته باشد.

بکاسسه در نشست خبری پیش از مسابقه گروه E تأکید کرد که اکوادور با اعتماد به‌ نفس کامل وارد این رقابت‌ها شده است. او گفت: «با اعتماد به‌ نفس آمده‌ایم تا بتوانیم تاریخ خودمان را بنویسیم.» اکوادور با رکورد ۱۹ بازی بدون شکست پا به جام جهانی می‌گذارد، اما سرمربی این تیم معتقد است موفقیت‌های اخیر تنها به قدرت دفاعی آنها مربوط نمی‌شود.

او توضیح داد: «در این ۱۹ مسابقه‌ای که شکست نخورده‌ایم، نقاط قوت مختلفی داشته‌ایم. نه فقط در بخش دفاعی. به خوبی آماده شده‌ایم و قرار است این موضوع را در زیباترین و مهم‌ترین رقابت جهان به همه فوتبال دوستان و هواداران این تیم نشان دهیم. در زمین مسابقه باید حرف بزنیم و عمل کنیم. عنوان‌ها و برچسب‌ها دیگر اهمیتی ندارند، مهم این است که متحد و کاملاً متعهد باشیم.»

این مربی آرژانتینی که نخستین حضور خود در جام جهانی به عنوان سرمربی را تجربه می‌کند، تأکید کرد که حضور در این تورنمنت انرژی خاصی به همراه دارد. او گفت: «جام جهانی انرژی فوق‌العاده‌ای دارد، البته اگر بتوانید آن را به درستی مدیریت کنید. من به همه چیزهایی که این رقابت ایجاد می‌کند علاقه‌مندم. از کار کردن و بودن کنار بازیکنان جوان لذت می‌برم. درباره اضطراب ناشی از حضور در چنین مسابقاتی زیاد صحبت کرده‌ایم. این که خانواده، دوستان و یک کشور کامل شما را تماشا می‌کنند، بسیار تأثیرگذار است. این مسئولیت بزرگی محسوب می‌شود.»

2437700

بخش بزرگی از بازیکنان اکوادور نیز برای نخستین بار حضور در جام جهانی را تجربه خواهند کرد، اما سرمربی این تیم نگرانی چندانی از این بابت ندارد. او اظهار داشت: «ما ۱۵ بازیکن داریم که برای نخستین بار در جام جهانی بازی خواهند کرد. همه آنها شایستگی حضور در اینجا را داشته‌اند. از دردها و تجربه‌های گذشته درس گرفته‌ایم و آنها را فراموش نکرده‌ایم. باید در زمان حال زندگی کنیم. این مسابقات ایجاب می‌کند که برای کسب سه امتیاز نخست کاملاً متمرکز باشیم. دیدار فردا بسیار دشوار خواهد بود.»

بکاسسه درباره حریف نیز هشدار داد: «ساحل عاج بیش از ۱۳ بازیکن در لیگ‌های بزرگ اروپا دارد.» او همچنین تأکید کرد که این تیم به اندازه کوراسائو و آلمان، دو رقیب دیگر گروه E، یا حتی بیشتر از آنها چالش‌برانگیز خواهد بود. او افزود: «فکر نمی‌کنم از نظر فیزیکی نسبت به حریف برتری داشته باشیم؛ بنابراین باید راهکارهای دیگری پیدا کنیم.»

با این حال، سرمربی اکوادور تأکید کرد که ارزش سه امتیاز مسابقه با ساحل عاج تفاوتی با دیدارهای برابر آلمان و کوراسائو ندارد. او گفت: «مرحله گروهی بر اساس امتیاز تعیین می‌شود و بازی فردا سه امتیاز دارد؛ درست مثل دو مسابقه دیگر. تمام تمرکز ما روی دیدار فرداست.»

سرمربی اکوادور حاضر نشد هیچ نشانه‌ای درباره ترکیب اصلی تیمش برای این مسابقه ارائه کند. او گفت: «در روز مسابقه درباره ترکیب تصمیم می‌گیرم. نگران این نیستم که چه کسی بازی می‌کند، زیرا به هر ۲۶ بازیکنی که انتخاب کرده‌ایم ایمان دارم. همیشه تا روز مسابقه صبر می‌کنم. مهم نیست چه کسی به میدان می‌رود. مطمئنم هر بازیکنی که فرصت پیدا کند، عملکرد خوبی خواهد داشت.»

در سوی دیگر، آنخلو پرسیادو، مدافع اکوادور، تأکید کرد که این تیم نسبت به گذشته باتجربه‌تر شده است. او گفت: «ما گروهی بسیار باتجربه‌تر هستیم. من منکر این نمی‌شوم که در جام جهانی قبلی عملکرد خوبی نداشتیم. فکر می‌کنم به خاطر جزئیات کوچکی از اهداف‌مان دور ماندیم. اما حالا بازیکنان جوان و بسیار بااستعدادی داریم که از حمایت کامل گروه برخوردار هستند و قرار است نخستین حضور خود را در جام جهانی تجربه کنند.»

این مدافع راست باشگاه اتلتیکو مینیرو درباره ساحل عاج نیز گفت: «ساحل عاج تیم بسیار دشواری است، همان‌طور که همه تیم‌های راه‌ یافته به جام جهانی دشوار هستند. یکی از نقاط قوت آنها، همان‌طور که همه در بازی مقابل فرانسه دیدیم، انتقال‌های سریع، نفوذ مدافعان کناری و ترکیب‌های هجومی‌شان است. ما برای خنثی کردن این ویژگی‌ها به خوبی کار کرده‌ایم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رویای جذاب اکوادور: برای تاریخ‌سازی آمدیم | ورزش سه