
به گزارش "ورزش سه"، یکی از بازیکنانی که با انگیزهای فراوان در اردوهای تیم ملی والیبال بزرگسالان ایران حاضر شد، عمران کوکجیلی، پاسور جوان تیم ملی بود.
کوکجیلی که سال گذشته همراه با تیم ملی جوانان ایران به عنوان قهرمانی جهان رسید و خود نیز عنوان بهترین پاسور مسابقات را به دست آورد، امیدهای زیادی را در میان هواداران والیبال ایران برای ظهور یک پاسور کامل و آیندهدار در تیم ملی بزرگسالان ایجاد کرده بود.
با این حال، نخستین تجربه حضور او در تیم ملی بزرگسالان آنگونه که انتظار میرفت پیش نرفت. عمران کوکجیلی در هفته نخست لیگ ملتهای والیبال در برازیلیا حضور داشت و به همراه عرشیا بهنژاد، دو پاسور تیم ملی را تشکیل میدادند.
اگرچه روبرتو پیاتزا فرصت چندانی برای حضور در میدان به او نداد، اما کوکجیلی نیز نتوانست از همان دقایق محدود برای نشان دادن تواناییهای خود بهره ببرد. همین موضوع باعث شد سرمربی تیم ملی در آستانه هفته دوم لیگ ملتها نام او را از فهرست تیم کنار بگذارد و به جای او علی رمضانی را به اردو دعوت کند.
عمران کوکجیلی حالا باید منتظر فرصت دیگری بماند؛ فرصتی که شاید دوباره درِ تیم ملی را به روی او باز کند تا بتواند شایستگیها و تواناییهای خود را در بالاترین سطح والیبال ملی به اثبات برساند.