کد: 238919230 خرداد 1405 ساعت 02:168.4K بازدید

ایران یکشنبه ممکن است ترسناک باشد

ترس بلژیک از آزاردیده‌ترین تیم جهان!

رسانه بلژیکی در گزارشی جالب توجه، کارشکنی‌های آمریکا علیه تیم ملی ایران را محکوم و جیانی اینفانتینو را به چاپلوسی برای دونالد ترامپ متهم کرده است.
ترس بلژیک از آزاردیده‌ترین تیم جهان!

به گزارش "ورزش سه"، رسانه بلژیکی «نیوزبلاد» با تیتر «یکشنبه با انگیزه‌ای مضاعف برابر شیاطین سرخ؟ ایران چگونه آزار‌دیده‌ترین تیم این جام جهانی است» گزارشی درباره شرایط ویژه تیم ملی ایران پیش از دیدار برابر بلژیک منتشر کرد.
 
نیوزبلاد در ابتدای گزارش خود نوشته است فوتبال و سیاست باید از هم جدا بمانند، اصلی که در منشور فیفا نیز آمده، اما به نوشته این رسانه، هیچ تورنمنتی به اندازه این جام جهانی سیاسی نشده است. این رسانه بلژیکی در ادامه نوشته که این وضعیت با نقش‌آفرینی جیانی اینفانتینو و دونالد ترامپ شکل گرفته و بزرگ‌ترین قربانی آن ایران است، تیمی که یکشنبه در لس‌آنجلس به مصاف بلژیک می‌رود. نیوزبلاد همچنین نوشته توافق صلحی که میان آمریکا و ایران اعلام شده، فعلاً تغییر زیادی در این وضعیت ایجاد نکرده است.
 
در ادامه این گزارش آمده است ایران در ابتدا قصد داشت اردوی خود را در شهر توسان ایالت آریزونا در آمریکا برپا کند. برنامه‌های امنیتی آماده شده بود و محل اقامت نیز هماهنگ شده بود، اما مقام‌های آمریکایی با اقامت طولانی‌مدت ایران در خاک این کشور موافقت نکردند. به همین دلیل، تیم ملی ایران حالا در تیخوانای مکزیک مستقر است، شهری که فقط یک گذرگاه مرزی آن را از سن‌دیگو در آمریکا جدا می‌کند. به نوشته نیوزبلاد، نزدیک‌تر از این به مرز آمریکا تقریباً ممکن نیست و اگر موضوع تا این حد جدی نبود، شاید مضحک به نظر می‌رسید.
 
این رسانه نوشته است از گذرگاه مرزی سن یسیدرو روزانه حدود ۲۰۰ هزار نفر میان مکزیک و آمریکا تردد می‌کنند، اما ایرانی‌ها با محدودیت آزادی رفت‌وآمد روبه‌رو شده‌اند. همه بازیکنان و اعضای کادر تیم ملی ایران فقط برای روز قبل از مسابقه و روز بازی ویزای ورود به آمریکا گرفته‌اند و پس از مسابقه باید با سرعت این کشور را ترک کنند.

2483884
 
نیوزبلاد این موضوع را فقط یکی از مواردی دانسته که ایران باید در این تورنمنت تحمل کند. به نوشته این رسانه، ایران قرار بود پیش از مسابقات با مقدونیه شمالی و آنگولا دیدار تدارکاتی برگزار کند، اما هر دو کشور کنار کشیدند. فدراسیون فوتبال ایران سپس در پورتوریکو حریف تدارکاتی تازه‌ای پیدا کرد، اما آن مسابقه نیز برگزار نشد، چون قرار بود در خاک آمریکا انجام شود و در چارچوب جام جهانی هم نبود.
 
در ادامه گزارش آمده است گروه بازیکنان و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی، ویزا دریافت کردند، اما ۱۱ عضو کادر و همراهان، از جمله رئیس فدراسیون و بخشی از تیم مدیریتی، اجازه ورود به آمریکا را ندارند. همچنین خبرنگارانی که احتمالاً همراه تیم سفر کنند، از ورود به آمریکا منع می‌شوند. نیوزبلاد نوشته مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، ماه گذشته اعلام کرده بود آمریکا اجازه نخواهد داد حضور بازیکنان ایرانی برای «وارد کردن افراد غیرورزشی» به این کشور مورد سوءاستفاده قرار بگیرد.

2483885

خروج هرچه سریع‌تر
به نوشته نیوزبلاد، پس از دیدار دوشنبه برابر نیوزیلند که با تساوی ۲ بر ۲ تمام شد، آن هم در روزی که توافق صلح امضا شده بود، ماجرای تازه‌ای آغاز شد. امیر قلعه‌نویی ۶۲ ساله، محمد محبی ۲۷ ساله و مهدی طارمی ۳۳ ساله بدون پنهان‌کاری درباره وضعیت تیم صحبت کردند و از محدودیت‌های سفر انتقاد داشتند، محدودیت‌هایی که به گفته آن‌ها روی آماده‌سازی و عملکرد تیم در جریان تورنمنت اثر می‌گذارد. آن‌ها چند ساعت پس از پایان مسابقه مجبور شدند دوباره به پایگاه خود در مکزیک برگردند.
 
قلعه‌نویی در این باره گفت: «برای ریکاوری درست پس از مسابقه، ایده‌آل این بود که سه‌شنبه، یک روز بعد از بازی، در لس‌آنجلس تمرین ریکاوری انجام بدهیم، اما اجازه داده نشد. گفتند باید بلافاصله برویم. این مسئله برای ما مشکل زیادی ایجاد می‌کند. صادقانه بگویم، نمی‌دانیم چرا ما را برمی‌گردانند. تیم ما در کل این جام جهانی بیشتر از همه آسیب می‌بیند.»

2483886

محمد محبی، زننده گل ایران و بازیکن روستوف روسیه، نیز گفت: «ما خسته می‌شویم. فکر می‌کنم چنین چیزهایی واقعاً کمی ناعادلانه است.» مهدی طارمی، مهاجم المپیاکوس، هم اضافه کرد: «کل این وضعیت برای ما یک فاجعه است. این برای ما خوب نیست، برای فوتبال هم خوب نیست. در جام جهانی باید بتوانید خودتان را به‌خوبی برای بازی بعدی آماده کنید. این وضعیت برای بازیکنان، کادر و همه اطرافیان تیم استرس زیادی ایجاد می‌کند. بسیار آزاردهنده است و روی تیم ما اثر می‌گذارد. اما حمایتی دریافت نمی‌کنیم. فکر می‌کنم فیفا باید بیشتر از آنچه اکنون انجام می‌دهد، به ما کمک کند.»
 
فیفا
نیوزبلاد در ادامه گزارش خود نقش فیفا را زیر سؤال برده و نوشته است: نقش فیفا چیست؟ آیا جیانی اینفانتینو دوست دونالد ترامپ نیست؟ یا اینکه چاپلوسی از رئیس‌جمهور ۸۰ ساله آمریکا با دادن یک جایزه صلح بداهه، مهم‌تر از تضمین آسایش ورزشی یک تیم حاضر در جام جهانی است؟
 
این رسانه نوشته است اینفانتینو پس از دیدار برابر نیوزیلند به رختکن ایران رفت و حرف‌هایی زد که امید زیادی ایجاد نمی‌کرد. رئیس فیفا به بازیکنان ایران گفت: «می‌دانم چه چیزی را پشت سر می‌گذارید، درک می‌کنم. اما شما از همه چیز قوی‌تر هستید و پیامی قدرتمند به تمام دنیا می‌دهید.»
 
به نوشته نیوزبلاد، قلعه‌نویی انتقاد خود را حتی مقابل رئیس فیفا هم پنهان نکرد و در گفت‌وگویی مستقیم خواستار اقدام جدی شد. این رسانه یادآوری کرده است اینفانتینو هفته گذشته گفته بود اگر لازم بود خودش با اتوبوس از تهران تا محل مسابقات می‌رفت تا تیم ایران را به تورنمنت برساند. نیوزبلاد نوشته این حرف‌ها زیبا به نظر می‌رسد، اما بازیکنان ایران دوشنبه‌شب، سه ساعت پس از پایان مسابقه، دوباره در هواپیما به سمت تیخوانا بودند، چون باید هرچه زودتر خاک آمریکا را ترک می‌کردند.

2483883

اندرو جولیانی، رئیس کارگروه جام جهانی در کاخ سفید، درباره این شرایط گفت: «تیم ایران با این شرایط موافقت کرده است. به تیم اجازه داده شد روز قبل از مسابقه وارد شود و باید در روزی که مسابقه تمام می‌شود، خارج شود. رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهد مطمئن شود تمرکز روی چیزی است که واقعاً در زمین رخ می‌دهد. بخش مهمی از این مسئله، تضمین ایمنی و امنیت است، نه فقط اطراف ورزشگاه‌ها، بلکه اطراف پایگاه‌های تیم‌ها و محل‌های تمرین.»
 
قلعه‌نویی با وجود این شرایط تلاش کرده روحیه تیم را حفظ کند. او گفت: «آن‌ها شرایط را سخت‌تر و سخت‌تر می‌کنند و موانع بیشتری می‌سازند، اما ما از تلاش کردن دست نمی‌کشیم.»
 
نیوزبلاد در پایان گزارش خود خطاب به تیم ملی بلژیک نوشته است شیاطین سرخ بهتر است این وضعیت را در نظر داشته باشند، چون ایران ممکن است یکشنبه با انگیزه‌ای بیشتر مقابل آن‌ها قرار بگیرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ترس بلژیک از آزاردیده‌ترین تیم جهان! | ورزش سه